Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha a párotok bevallaná, hogy amikor egyedülálló volt, igénybe vett prostituált szolgáltatást?

Figyelt kérdés

Szakító ok lenne? Tudom, mik az általános ellenérvek, de én korrektebbnek tartom, mint azt, hogy valaki alkalmira felszed valakit egy buliban, társkeresőn, bárhol. Sok ilyenről tudok.

A betegségektől én is félnék, de logikusan gondolkodva ez is olyan, hogy ez egy éjszakásnál is benne van, és lehet más exed is volt már régebben prostinál, csak nem tudtál róla.

2022. márc. 2. 11:08
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
63%
Alapbol nem is járok ilyenekkel akik nem tudnak nőt szerezni ha akarnak.
2022. márc. 2. 11:10
 2/48 anonim ***** válasza:
69%
Azt hogy fúúúúj.
2022. márc. 2. 11:14
 3/48 anonim ***** válasza:
67%
Nem érteném mi a francnak mondja el, amikor ehhez pont semmi közöm.
2022. márc. 2. 11:15
 4/48 anonim ***** válasza:
83%

Buliban felszedni valakit ezerszer korrektebb, hiszen ott legalább tényleg vonzódik egymáshoz a férfi és a nő, prostituáltnál pedig az van hogy "bírd ki a behatolást a pénzért".

Nem tudom hogy hogy lehet élvezni, hogy valaki csak eltűr; felszedni valakit fellángolásból természetes, az viszont nem, hogy előre kigondolod hogy elmész egy nőhöz akinek nem kellesz, és jaj de jól fogod vele érezni magad.

Undorít ez az egész, nem tudom hogy együtt tudnék-e maradni egy olyan férfival akinek nem fontos, hogy a nő is kívánja a vele való szexet.

2022. márc. 2. 11:18
 5/48 anonim ***** válasza:
96%

4-essel értek egyet. Szerintem abban semmi kivetnivaló nincs, ha két egyedülálló ember kölcsönösen megkívánja egymást, és szexelnek, még akkor is ha nem lesz folytatás. Persze nem mondom, hogy rendszeresen ebből álljon a nemi élete, de az élet során 1-2 alkalommal belefér.

Viszont a prostizás számomra is undorító, és sokkal több esélye is van bármi szexuális betegséget összeszedni, mint egy alkalmi kapcsolatban.

2022. márc. 2. 11:21
 6/48 anonim ***** válasza:
76%
legyen már annyi eszed, hogy nem mondod el, uram isten
2022. márc. 2. 11:27
 7/48 anonim ***** válasza:
38%

"nőt szerezni ha akarnak"

"nő" létére így beszél a nőkről, oké

2022. márc. 2. 11:30
 8/48 anonim ***** válasza:
38%

Szakítanék valószínűleg.

"én korrektebbnek tartom, mint azt, hogy valaki alkalmira felszed valakit egy buliban, társkeresőn, bárhol"

Nekem ez is kizáró ok.

2022. márc. 2. 11:34
 9/48 anonim ***** válasza:
81%

Szakítanék, mert ha nem, akkor is azt tenném.

Tehát vagy azonnal szakítok, vagy teljesen megváltozik az, amilyennek látom, kevésbé bízom meg benne, több rosszat feltételezek, a szexben is gátlásos leszek, és végül oda jutunk el, hogy szakítunk.

2022. márc. 2. 11:38
 10/48 anonim ***** válasza:
75%

7#

Nőt felszedni, nővel összejönni, mégha csak alkalmi szexre is.

Tessék javítottam.

2022. márc. 2. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!