Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit szólnátok, ha a párotok bevallaná, hogy amikor egyedülálló volt, igénybe vett prostituált szolgáltatást?

Figyelt kérdés

Szakító ok lenne? Tudom, mik az általános ellenérvek, de én korrektebbnek tartom, mint azt, hogy valaki alkalmira felszed valakit egy buliban, társkeresőn, bárhol. Sok ilyenről tudok.

A betegségektől én is félnék, de logikusan gondolkodva ez is olyan, hogy ez egy éjszakásnál is benne van, és lehet más exed is volt már régebben prostinál, csak nem tudtál róla.

2022. márc. 2. 11:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
94%
29) nyilván direkt érted félre, de ordas különbség van a között, hogy a pasim előtte mással is lefeküdt-e kölcsönös szimpátia alapján (nyilván, felnőtt ember) vagy konkrétan fizetett valakinek a szexért. Mi ebben az álomvilág?
2022. márc. 2. 13:53
 32/48 anonim ***** válasza:
94%

Az álomvilág és mese, hogy ha olyan párt szeretnék, aki nem volt prostinál? Ez egyenlő azzal, hogy éveken át elnyomta a vágyait és nekem tartogatta magát? :D

Én tisztelek annyira mindenkit, hogy nem alázom meg a vágyai miatt, és nem vergődöm amiatt, ha valami miatt én nem kellenék nekik párkapcsolatra. Semmi baj, nem egymást keressük. Cserébe elvárom, hogy ha én világossá teszem, hogy nem kell nekem olyan férfi, aki qrvázott, akkor nem nekiáll hazudozni, hanem takarodjon a francba az életemből, és keressen olyat, akinek ez belefér. Ilyen rohadt egyszerű.

Képzeljétek el, nem minden férfi volt már prostinál.

2022. márc. 2. 15:15
 33/48 A kérdező kommentje:
Nem, de sokan voltak, akiről nem is gondolnád. Meglepődnél, ha tudnál, csak sokan ezt titkolják. Lehet, az exeid között is van olyan, aki volt, még ha nem is tudod róla elképzelni.
2022. márc. 2. 15:19
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen ezért nem szabad* olyan férfival összejönni, akit nem ismer az ember korábbról alaposan. :D

(*: Mielőtt ezt is valaki kiforgatja - természetesen mindenki azt csinál amit akar, a "nem szabad"-ot saját magamra értettem, amennyiben el kívánom kerülni a kérdező által írt szituációt.)

2022. márc. 2. 15:23
 35/48 anonim ***** válasza:
22%

32! Ez ugye vicc akar lenni? Te honnan a francból fogod tudni, hogy nem járt e prostihoz éveken keresztül? 🤣🤣

Ha alapból elmondod,. hogy állsz ehhez minden épeszű pasi hazudni fog, amúgy meg úgyse reklámozza, szóval kedves kislány, rossz hírem van vagy így vagy úgy de nagyon át lehet téged verni, persze értjük mi, neked az illúzió a fontos.

2022. márc. 2. 15:29
 36/48 anonim ***** válasza:
26%

Én pl. ezért jövök össze csak olyannal, akivel előtte legalább 2-3 éve haverok voltunk és volt szó ilyesmikről is. Szerencsére a hazug kanos kisfiúknak nincs türelmük éveken át hazudozni, így jó szűrő. :)

2022. márc. 2. 15:37
 37/48 anonim ***** válasza:
26%

Persze, mert a haveroknak, barátoknak majd mindenki dicsekedni fog a prostizással.., hogy akkora béna hogy erre kényszerült. Lehet sose mondja el senkinek, te se fogsz róla sosem tudni.

Tudod vannak titkok sok ember életében amit soha senkinek nem mondanak el, hibába hiszed te hogy majd teljesen őszinte lesz veled a leendő párod.

2022. márc. 2. 15:40
 38/48 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de naiv vagy. Több férfi ismerősöm van, aki nagyobb társaságban tagadja, főleg ahol nő is van a társaságban, pont azért, mert tudja, hogy a többség elítéli. De nagyon szűk körben bizony elárulta, hogy már kipróbálta régebben kíváncsiságból. Szóval tényleg nem lehetsz benne biztos, bármennyire ismersz valakit. Senkinek nincs a homlokára írva.
2022. márc. 2. 15:40
 39/48 anonim ***** válasza:
48%

Nem értem az értetlenkedést, nálunk baráti társaságban simán előjönnek ilyen témák és elmeséli akinek volt hasonlóban része. Igaz, én nem komplexusos hazug incelekkel szoktam barátkozni, lehet innen ered a különbség.

2022. márc. 2. 15:42
 40/48 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok incel, de akinek van egy csöppnyi esze ezt inkább letagadja az ilyesmit mindenki előtt. Avval se büszkélkedik senki hogy büntetést kapott, vagy karambolozott vagy kirúgták a munkahelyéről. Én az össze ilyen dolgom elhallgatom mindenki előtt. Tudod van az a mondás hogy amiről nem tudsz nem fáj.
2022. márc. 2. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!