Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vsszautasítottam, erre besértődött?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki egy ideje játszik az érzéseimmel, hiteget. Ő tudta jól, hogy mit érzek iránta, és egy idő után elkezdett össze-vissza viselkedni velem. Én meguntam ezt, kiábrándultam. Megmondtam hogy már nem szeretem, már nem vágyom rá, minden női-férfi kapcsolatot vele kapcsolatban visszautasítottam. (Hozzá teszem, ő engem a játszmái során többször is visszautasított, majd amikor hagyni akartam ezt az egészet, visszaédesgetett, és itt én hibáztam, hogy hittem neki) Erre ezen besértődött, és szóba se áll velem. Lényegében játszott az érzéseimmel, akkor miért sértődött be azon, hogy kiábrándultam, és nekem ő megszűnt férfi lenni? Mi ebben a logika?2022. febr. 20. 20:53
2/17 A kérdező kommentje:
Nekem is kb csak ez jutott eszembe. 😁
2022. febr. 20. 20:56
3/17 anonim 

válasza:

ezek után mit akarnál még tőle amúgy?
4/17 A kérdező kommentje:
Hol olvastad hogy bármit is akarnék tőle?
2022. febr. 20. 21:01
5/17 anonim 

válasza:

Magad válaszoltál rá, hogy a hiúságát tápláltad, és elvesztette a játékszerét.
Amúgy, magyarul : megsértődött.
6/17 anonim 

válasza:

Visszautasítottad a női-férfi kapcsolatot, de tovább barátkoztál volna vele?
Miért szeretnéd, hogy szóba álljon még veled?
7/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy tovább barátkoztam volna vele? Megmondtam amit irtam, és erre besértődött. Meghúztam a határaim, és sértegetni kezdett.
2022. febr. 20. 21:21
8/17 anonim 

válasza:

4. arra céloztam, hogy kiírtál róla egy hosszú kérdést
ezért kérdezem, hogy mit szeretnél ebből kihozni?
9/17 anonim 

válasza:

Szóval úgy sérteget, hogy szóba sem áll veled?
Mi ebben a logika?
10/17 A kérdező kommentje:
9-es nem! Ertelmezd amit irtam! Megmondtam neki azt amit, és utana kezdett sertegetni
2022. febr. 20. 21:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!