Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vsszautasítottam, erre besértő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vsszautasítottam, erre besértődött?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki egy ideje játszik az érzéseimmel, hiteget. Ő tudta jól, hogy mit érzek iránta, és egy idő után elkezdett össze-vissza viselkedni velem. Én meguntam ezt, kiábrándultam. Megmondtam hogy már nem szeretem, már nem vágyom rá, minden női-férfi kapcsolatot vele kapcsolatban visszautasítottam. (Hozzá teszem, ő engem a játszmái során többször is visszautasított, majd amikor hagyni akartam ezt az egészet, visszaédesgetett, és itt én hibáztam, hogy hittem neki) Erre ezen besértődött, és szóba se áll velem. Lényegében játszott az érzéseimmel, akkor miért sértődött be azon, hogy kiábrándultam, és nekem ő megszűnt férfi lenni? Mi ebben a logika?
2022. febr. 20. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a szitu, gondolom kis kontrollmánia is közrejátszik nála. Én egy ideig próbáltam mentséget keresni a másik viselkedésére, volt, hogy magamban kerestem a hibát, azután rájöttem, hogy felesleges önmagamat marcangolni.

Amióta láttam a "Nem kellesz eléggé" című filmet, mindig eszembe juttatja azt, hogy ha valakinek igazán fontos vagy, azt tudatni fogja feléd a másik fél.

Kedves Kérdező, legalább egy ilyen tapasztalattal is gazdagabb vagy, melyet majd a későbbiek során a hasznodra is fordíthatsz.

2022. febr. 20. 21:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszontaz a válasz, hogy ne keress benne logikát, hanem örülj neki, hogy nem keres.
2022. febr. 20. 21:31
 13/17 A kérdező kommentje:
11-es, igen, a kontrollmániára is gondoltam, meg derengett, hogy nincs-valamilyen személyiseg zavara. Fura volt nagyon, mert ha visszautasítottam valakit, vagy meghúztam a határaim, soha senki nem reagált erre sértegetéssel.
2022. febr. 20. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Ha nem akartál már tőle semmit, akkor nem tök mind1 hogy megsértődött?
2022. febr. 21. 08:46
 15/17 A kérdező kommentje:
Mivel írtam hogy számomra ez a reakció eddig mindenkitől ismeretlen volt, miért gond sz, ha vmi új akár negativ elménnyel találkozom, tudni szeretném az okát. Neked ez miért gond?
2022. febr. 21. 08:53
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Hány éves vagy, 2? Érdekes hogy eddig még nem tapasztaltál olyat hogy besértődik valaki.

Tipikus vállon veregetést váró kérdés. Gratula, megmutattad neki kivel ne szórakozzon

2022. febr. 21. 09:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Inkább úgy fogalmaznék, hogy ezek szerint eddig rajta kívül, csak normálisan reagáló emberekkel találkoztam.
2022. febr. 21. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!