Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy te csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy te csak szexre kellesz, aztán nem sokkal később mással már párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy amíg te csak szexre voltál jó, addig mással nem sokkal később már egy pár?

Magamat hibáztattam végig, hogy biztos nem vagyok elég jó, ezért nem akar tőlem többet. Majd később látom, hogy egy nálam sokkal egyszerűbb, csunyacskabb lánnyal van együtt, akiről el sem képzeltem volna, hogy az esete..

És ilyenkor csak még jobban elmegy az önbizalmam, hogy lám még ez a lány is megkapta.

És most félreértés ne essék, nem nagyképűen mondom ezt, de tényleg százszor több pasi megnéz és hülye sem vagyok.. Értem én, hogy párkapcsolatnál főleg a belső számít, nem a külső, de nem értem mitől tudott az a lány többet és ilyenkor mindig magamat okolom.

2022. febr. 18. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Megérdemled, ha ilyeneken agyalsz. Ne légy irigy:)
2022. febr. 18. 20:43
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Talán ha lenne önbecsülésed és nem mennél bele hogy csak ürítsenek beléd akkor lenne mit tisztelni benned.
2022. febr. 18. 20:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem gondolom úgy, hogy csak mert benne van egy nő a szexben attól olcsó is.. Összesen 2x voltunk együtt, miután láttam, hogy nem éppen úgy viselkedik mint aki többet keres, megszakitottam vele ezt az egészet. Persze próbált volna még hulyiteni később is, de offoltam. Szóval nem, nem érzem, hogy ne lenne önbecsülésem. Ha nem lenne, akkor belementem volna többször is.
2022. febr. 18. 21:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Akkor sima dráma. Itt picsogsz, miközben nem kell neked. Ez se jobb.
2022. febr. 18. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, a másik lány pedig nem offolta, hanem megvárta, míg elkezd valóban kötődni hozzá.
2022. febr. 18. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is igy voltam bélával..

De amugy a duci nők meg vidàmabbak azt mondjàk..

Én meg rohadt alma vagyok..

Holnap fog megjönni azért is vagyok ennyire oda ..

De nem cicàzok többet legyen boldog azzal aki nem a szürke halmazba van..én meg sokadjàra is tovàbblépek nem vàrok rà csak hitegetett..

Több sport diéta lesz énidőm bőven..igy is teljesen elkurvultam fél életem egy férfival éltem le amig nem is ertem meg a bélàt de nem leszek apàca tovàbb keresgélek egyszer csak talàlok olyat aki viszontszeret majd

2022. febr. 18. 21:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát miután rákérdeztem, hogy más lányokkal is szexel e és azt mondta, hogy igen, másokkal is volt, akkor én kérek bocsánatot, hogy ezek után nem tűrtem ezt el. Akkor lettem volna igazán olcsó, ha ezt még le is nyelem neki. De legalább bevallotta, azon mondjuk meglepődtem. Nem gondoltam volna,hogy bevallja.
2022. febr. 18. 21:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy többet tud az a másik lány, csak valami mást. Talán világbajnok az almáspitéje, vagy úgy szaval Morgensternt, mint rajta kívül senki.

A te szempontodból mindegy is, ez a pasi elment. Még egy kicsit lehet bosszankodni rajta, aztán talán érdemes lesz a saját dolgodra koncentrálni.

2022. febr. 18. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha nem egy listával állnál a pasikhoz, amin ha nem tudsz kipipálni mindent akkor bukta, lehet nagyobb sikered lenne. Vagy próbálkozhatsz, amíg nem lesz 10 macskád és leszel 50 éves.
2022. febr. 18. 22:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Már bocs, de a levegőbe ne feltételezz semmit. Senki nem mondta, hogy listám lenne.
2022. febr. 18. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!