Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy te csak szexre kellesz, aztán nem sokkal később mással már párkapcsolatban van?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy amíg te csak szexre voltál jó, addig mással nem sokkal később már egy pár?
Magamat hibáztattam végig, hogy biztos nem vagyok elég jó, ezért nem akar tőlem többet. Majd később látom, hogy egy nálam sokkal egyszerűbb, csunyacskabb lánnyal van együtt, akiről el sem képzeltem volna, hogy az esete..
És ilyenkor csak még jobban elmegy az önbizalmam, hogy lám még ez a lány is megkapta.
És most félreértés ne essék, nem nagyképűen mondom ezt, de tényleg százszor több pasi megnéz és hülye sem vagyok.. Értem én, hogy párkapcsolatnál főleg a belső számít, nem a külső, de nem értem mitől tudott az a lány többet és ilyenkor mindig magamat okolom.
2022. febr. 18. 20:37
11/13 anonim 

válasza:

Nem is kell, amilyen stílusban írsz elárulja. Egyébként valószínűleg sok más pasi is megkeres és mind lerázod őket. Te hibátlan vagy, ha hibázol se vagy sose hibás- gondolom így gondolkodsz. Legközelebb lehet nem szexxel kellene indítani, ha komolyat akarsz. #9-es voltam.
12/13 anonim 

válasza:

Akkor miért nem a jó pasikkal kezdesz ki?
13/13 anonim 

válasza:

Szerintem ezek személyiségbeli problémák, ha egy másik lányt ennyire a külseje alapján ítélsz meg. Lehet neki erősebb, jobb, fejlettebb a személyisége, mélyebben el lehet beszélgetni vele. Általában lelki kapcsolódásra vágynak az emberek, ha komoly párkapcsolatot keresnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!