Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változott akkorát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott akkorát a világ, hogy olyanért aki már lejáratta magát, sorban állnak és még őt ünneplik?

Figyelt kérdés

Volt gimiben egy osztálytársam. Egy jól kinéző, de belsőre nyomi csaj, akit szanaszét szívatott és fogdosott mindenki. Nem volt kb. olyan ember az évfolyamban, aki ne csöcsörészte volna meg vagy csapott volna rá a fenekére. Sipákolt, műsírt, pofozkodott, de közben látszott, hogy tetszett neki, mert addig is figyeltek rá. Senki nem akart járni vele, akikkel ő akart, senki normális nem akarta felvállalni, akik meg igen, azok neki nem voltak menők. Jöttek mindenféle pletykák, hogy ujjazták, szoptatták a wc-ben, de ezt ő a végsőkig tagadja.

A gimi után végül összejött egy alja emberrel, még jobban lejáratta magát, mindenki a csávóján röhögött, konkrétan bűnöző volt és kinézetre meg nyomorék.

Azóta eltelt 10 év, a csajt pedig még így 31 évesen is körülugrálják, vőlegénye van, aki ránézésre top pasi.

A pár éve alakilt metoo mizériában a csaj posztolt és részletesen leírja a ferdített verzióját a dolgokról, egy önsajnáltatás volt, hogy őt hogy alázták, hogy nyúltak az engedélye nélkül a testéhez a gonosz pasik, hogyan csorgatták rá a nyálukat a vén kecske tanárok stb. 200 like érkezett rá és millió támogató komment, némelyik férfiaktól.

Kérdem én, hogy fordult ekkorát a világ és miért?

A 2000-es években is egyenjogúak voltak a nők, dolgozhattak, tanulhattak, szabadon választhattak párt, de aki ribi volt vagy nevetségesen viselkedett akkor azt még elítélték és annak megfelelően kezelték, nem nyalták örökösen a fenekét, az a tisztességes lányoknak járt csak ki.

Hová fog ez vezetni?

2022. jan. 28. 11:25
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
89%

“Es tovabbra is a ferfinak kell am tobbet nyujtani a szexhez.”

Elég sivár szexuális életed lehet, ha neked az a “több”, hogy bele kell raknod valakibe. Hatalmas erőfeszítés lehet, tényleg. :D

2022. jan. 28. 15:04
 52/55 anonim ***** válasza:
98%

"Jöttek mindenféle pletykák, hogy ujjazták, szoptatták a wc-ben, de ezt ő a végsőkig tagadja."

Aha, szóval benne van a pakliban, hogy nem is igaz? :)

Rólam is terjedtek hasonlók a gimiben. Konkrétan ugyanilyen WC-s dolgok. Legalább 10 ember ment át rajtam állítása szerint. A valóság pedig az, hogy 19 éves koromig nem is találkoztam élőben phasszal semmilyen formában.

Engem is fogdostak. Ugyan nem az egész évfolyam, de 8-10 ember volt azért, akik rendszeresen fogdostak. Könyörögtem, hogy fejezzék be, én is ütöttem őket, de azt mondták, hogy "azok a mellek simán megérnek 1-2 pofont". Amikor szóltam egy felnőttnek, akkor az volt a válasz, hogy ne divatozzak, öltözzek bő, fiús ruhákba és akkor majd abbahagyják, ne vegyem a lelkemre.

14 évesen történt az, hogy az egyik fiú még orvul be is nyúlt a tornanadrágomba. Simán mögém rohant, egy gyors mozdulattal benyúlt, aztán elrohant és hónapokig azon röhögtek, hogy "szőrös a p_inám". A gimi végéig az volt a bélyegem, hogy "csaj, aki hagyja, hogy a bugyijába nyúlkáljanak és a csöcsére fogjanak", és sokan simán elhitték, hogy leszoptam mindenféle embereket. Azt mondták, hogy sokkal valószínűbb, hogy én tagadom, mert tudom, hogy nekem ciki, nem a srácnak és a becsületemet akarom védeni, de úgyis kiderül, mert egy tinifiú meg nyilván nem bírja ki, hogy ne hencegjen vele. Rontott a helyzeten, hogy amikor az egyik barátnőmmel összekaptunk valami butaságon, akkor azt mondta mérgében 1-2 másik pletykás lánynak, hogy tényleg igaz, hogy leszoptam xy-t.

Szóval bocs, de ezek után én azt kezelem fenntartásokkal, amikor lányokról jönnek a történetek, hogy kiket és hogyan szopott le egy redvás klotyóban az az "igénytelen r_ibanc". Egyszerűen ameddig nem maga a lány mondja kategorikusan, nem fogom elhinni.

Verhetitek magatokat, akkor sem fogom beismerni, hogy én r_ibanc lennék, akkor sem ha xarral dobáltok, vagy akkor sem, ha megköveztek. Nem vagyok az és kész.

Nem nekem van felelősségem a történetben, és felnőttként úgy látom, hogy nem is annak a rakás kanos takonynak, akik csinálták, hanem azoknak, akik nem nevelték őket meg. Szóval egyszerre lehet hibáztatni a szüleiket is és a társadalmi beidegződéseket.

Nem lehet mást ribivé tenni fogdosással és pletykákkal, meg azzal, hogy egy rakat lelkiszegény még felnőttként is belemagyarázza, hogy élvezte, a sírása pedig műsírás volt, az ellenkezése csak ostoba sipákolás, a pofozkodása meg csak úgy volt, mert csak.

Nálam is meglett az eredménye az egésznek: 0 szeretetem volt magam felé, és azt gondoltam, hogy azzal már megfogtam az isten lábát, ha valakinek kellek komolyra, és egyáltalán meghallgatja, amit mondok, és nem percenként kezd el a mellemről beszélni, és ráadásul abban a hitben voltam, hogy erre kizárólag taszító, magányos pasik képesek.

Így lett aztán életem első párkapcsolata bántalmazó kapcsolat sértegetéssel, zsarolással, fenyegetéssel és szexuális bántalmazással körítve.

Én irigylem a lányt, hogy legalább az ismerősei előtt ki mert állni a történetével amikor a #metoo zajlott, bennem nem volt ennyi.

Viszont, örültem volna a posztjának, ha látom, mert inspiráló a hasonlót átélteknek, hogy ha valaki meg meri osztani. Én is kevésbé éreztem egyedül magam, ha ilyet láttam, és pont a metoo idején világosodtam meg, hogy az engem ért szexuális zaklatásokért nem én voltam a hibás, és ez segített abban is, hogy mára zéró toleranciám van az ilyesmi felé és ki is merek állni magamért.

2022. jan. 28. 15:31
 53/55 anonim ***** válasza:
98%
Valami nagyon nincs rendben veled érzelmileg. Próbálj meg dolgozni a saját komplexusaidon mielőtt így kikelsz valaki ellen, aki még a te, empátiától abszolút mentes iromanyod alapján is nehéz sorsúnak tűnik.
2022. jan. 28. 16:28
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

"részletesen leírja a ferdített verzióját a dolgokról"

És neked milyen verziód van? Az egyik fele csak pletyka, a másik meg: " de belsőre nyomi csaj, akit szanaszét szívatott és fogdosott mindenki."

Szerinted ez rendben van? Mit is ferdített el? Ha valaki kicsit "nyomi" az feljogosítja a többieket, hogy bántsák? undorító vagy kérdező, meg a társaid is.

2022. jan. 28. 17:02
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy általános jelenség az élet minden területén. Retardált lett e társadalom.
2022. jan. 29. 04:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!