Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott akkorát a világ, hogy olyanért aki már lejáratta magát, sorban állnak és még őt ünneplik?
Volt gimiben egy osztálytársam. Egy jól kinéző, de belsőre nyomi csaj, akit szanaszét szívatott és fogdosott mindenki. Nem volt kb. olyan ember az évfolyamban, aki ne csöcsörészte volna meg vagy csapott volna rá a fenekére. Sipákolt, műsírt, pofozkodott, de közben látszott, hogy tetszett neki, mert addig is figyeltek rá. Senki nem akart járni vele, akikkel ő akart, senki normális nem akarta felvállalni, akik meg igen, azok neki nem voltak menők. Jöttek mindenféle pletykák, hogy ujjazták, szoptatták a wc-ben, de ezt ő a végsőkig tagadja.
A gimi után végül összejött egy alja emberrel, még jobban lejáratta magát, mindenki a csávóján röhögött, konkrétan bűnöző volt és kinézetre meg nyomorék.
Azóta eltelt 10 év, a csajt pedig még így 31 évesen is körülugrálják, vőlegénye van, aki ránézésre top pasi.
A pár éve alakilt metoo mizériában a csaj posztolt és részletesen leírja a ferdített verzióját a dolgokról, egy önsajnáltatás volt, hogy őt hogy alázták, hogy nyúltak az engedélye nélkül a testéhez a gonosz pasik, hogyan csorgatták rá a nyálukat a vén kecske tanárok stb. 200 like érkezett rá és millió támogató komment, némelyik férfiaktól.
Kérdem én, hogy fordult ekkorát a világ és miért?
A 2000-es években is egyenjogúak voltak a nők, dolgozhattak, tanulhattak, szabadon választhattak párt, de aki ribi volt vagy nevetségesen viselkedett akkor azt még elítélték és annak megfelelően kezelték, nem nyalták örökösen a fenekét, az a tisztességes lányoknak járt csak ki.
Hová fog ez vezetni?
#13: Te beszélsz szövegértésről és gondolkodásról? Le van írva, hogy milyen jeleit adta a csaj, hogy akarata ellen való. Ennél mi lehetne nyilvánvalóbb? Az, ha a csaj elmondaná, hogy akarata ellen volt? Ja várj, ez történik.
Pontosan azt jelenti a szövegértelmezés, hogy információt vonsz ki a szövegből, nem a szövegíró véleményét veszed alapnak.
Remélem, hogy egy lányt sem ver meg a sors azzal, hogy az anyja lesz egy olyan nő, aki agyban le van maradva 30 évvel és képtelen az empátiára.
Sajnálom, hogy nem incel vagy, így viszont megkérnélek, hogy mindannyiunk érdekében zárd össze a lábad jó erősen.
Amúgy meg a kérdező maga írta, hogy az illető az osztálytársa, és hogy nem volt ember az évfolyamban aki ne tette volna ezt vele. A kérdező is az évfolyamtársa volt...
A 18 vagyok, én nem éltem át, de förtelmesen gusztustalan amit a 19 csinál. Ez is egy tipikus bántalmazó, aki bagatellizálná a szemétséget, és akinek az nem tetszik az hisztis.
Én megveszekedett módon kislányt akartam, fiam lett. Most már örülök hogy nem hoztam lányt erre a világba (igaz normálisabb országban élek, itt jóval kevesebb olyan ostoba, aljas, elmaradott hímsovi férfi van mint Mo-n). Otthon még így is félnék hogy a fiam kamaszkorában ilyen korcsok közé keveredik.
#20: Azzal jöttél, hogy sok bántalmazó állítja, hogy az áldozata akarta a dolgot. Itt a kérdező írta ki a kérdést, aki nem csinált semmit. Akkor, minek írtad, amit írtál, ha teljesen irreleváns a kérdés szempontjából?
Nem, valószínűleg nem csak mesélték, ha az illető az osztálytársa volt. Néha kíváncsi vagyok, hogy itt néhányan hogy szocializálódhattak iskolában. Nálunk valahogy nem voltak elzárt sírós helyek és egyebek.
#18: Továbbra sem bántalmazó a kérdező, te agyoniskolázott. Miért szerettek ennyire rágalmazni?
Jó, én itt feladtam. Zúdítsátok csak rá a kérdezőre a gyűlölködésetek, nekem ebből elegem van. Unalmas, hogy minden nap csak erre veritek magatok. Sajnállak titeket.
#21: Nem zárom össze a lábam. Szerencsére, veled ellentétben van egy értelmes barátnőm, aki kb. röhög a szinteden. Veled ellentétben, neki megy az értő olvasás és nem olyan frusztrált gyűlölködő, mint te.
Annyira képtelen vagyok az empátiára, hogy a környezetem az egyik legempatikusabbnak tart és védtem már meg utcán ismeretlen nőt támadóktól, továbbá a környezetemben több bántalmazott nőt is kiszedtem a kapcsolatából. Szeretem, amikor itt élettelen fotelhuszárok előadják magukat, de esetleg máskor eljönnétek akkor is, amikor épp felmegyünk összeszedni az illető nő cuccait és közben a falhoz kell szorítani a férfit? Jól esne, ha legközelebb akkor is ott ugrálnál és fröcsögnél, hogy mennyire nincs bennem empátia. Mert siralmas, amit műveltek.
#23: Ha minden éremnek 2 oldala van, a másik oldalt miért nem kéred számon, akik egyből bántalmazónak állítják be a kérdezőt is?
"Azzal jöttél, hogy sok bántalmazó állítja, hogy az áldozata akarta a dolgot. Itt a kérdező írta ki a kérdést, aki nem csinált semmit. Akkor, minek írtad, amit írtál, ha teljesen irreleváns a kérdés szempontjából?"
Feltételeztem, hogy a kérdező szóba állt legalább néhánnyal az évfolyamtársai közül. Miért lenne irreleváns?
Ha nem vett részt a bántalmazásban, ÉS/VAGY nem is mesélt róla neki senki, akkor meg az egész kérdés maga irreleváns, hiszen kitaláció. VAGY a kérdező maga feltételezi, hogy a csaj élvezte, VAGY pedig neki így mesélte a bántalmazó. Nem értem, mi a hihetetlen ezen, vagy mi a problémád....
Szerintem tök jó lenne, ha erről lehetne nyíltan beszélni. Csak sok áldozat fél, mert - ahogy a mellékelt ábra mutatja - sokan egyből hazugnak állítják be, emiatt sokan félnek bevallani, hogy átéltek hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!