Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változott akkorát a világ, hogy olyanért aki már lejáratta magát, sorban állnak és még őt ünneplik?
Volt gimiben egy osztálytársam. Egy jól kinéző, de belsőre nyomi csaj, akit szanaszét szívatott és fogdosott mindenki. Nem volt kb. olyan ember az évfolyamban, aki ne csöcsörészte volna meg vagy csapott volna rá a fenekére. Sipákolt, műsírt, pofozkodott, de közben látszott, hogy tetszett neki, mert addig is figyeltek rá. Senki nem akart járni vele, akikkel ő akart, senki normális nem akarta felvállalni, akik meg igen, azok neki nem voltak menők. Jöttek mindenféle pletykák, hogy ujjazták, szoptatták a wc-ben, de ezt ő a végsőkig tagadja.
A gimi után végül összejött egy alja emberrel, még jobban lejáratta magát, mindenki a csávóján röhögött, konkrétan bűnöző volt és kinézetre meg nyomorék.
Azóta eltelt 10 év, a csajt pedig még így 31 évesen is körülugrálják, vőlegénye van, aki ránézésre top pasi.
A pár éve alakilt metoo mizériában a csaj posztolt és részletesen leírja a ferdített verzióját a dolgokról, egy önsajnáltatás volt, hogy őt hogy alázták, hogy nyúltak az engedélye nélkül a testéhez a gonosz pasik, hogyan csorgatták rá a nyálukat a vén kecske tanárok stb. 200 like érkezett rá és millió támogató komment, némelyik férfiaktól.
Kérdem én, hogy fordult ekkorát a világ és miért?
A 2000-es években is egyenjogúak voltak a nők, dolgozhattak, tanulhattak, szabadon választhattak párt, de aki ribi volt vagy nevetségesen viselkedett akkor azt még elítélték és annak megfelelően kezelték, nem nyalták örökösen a fenekét, az a tisztességes lányoknak járt csak ki.
Hová fog ez vezetni?
Ezt a lányt bántalmazták és kihasználták, kérdező. Te magad írtad, hogy sírt és próbált visszaütni, hogy védje magát. Ilyet nem csinál olyan, aki valójában élvezi és csak kelleti magát.
Nem egyértelmű? Szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a mai napig vannak olyanok, akiket így bántalmaznak és hogy ezek ellen tenni kell, nem leírni őket egy ri###bancnak, ahogy a kérdező teszi, hanem közbelépni. Uramisten, még ezt is magyarázni kell...
#26: Senkit nem érdekel jelen kérdés kapcsán, hogy mit teszel a való életben, te az alapján ítélted meg a mondanivalóm, aki vagyok a hétköznapokban? Nem, a kommentemre alapozva írsz. Én vagyok képtelen a gondolkodásra és értő olvasásra, mégis te vered magad a földhöz, amiért a kommentedre reagálok egy fórumon, nem a valóságban végrehajtott, számomra ismeretlen tetteidre alapozom a véleményem. :D
A kérdésben szereplő témával kapcsolatban 0 empátiáról tettél bizonyságot, elfogadom, ha élőben király arc vagy, de ahhoz nekem semmi közöm.
A barátnőd pedig röhögjön a szintemen, sőt, kifejezetten kérem, hogy mutasd meg neki ezt a kérdést és a válaszokat. Aztán nézd, hogy mennyire nevet.
Számomra megdöbbentő, hogy az internet mögé bújva, milyen könnyen rágalmaztok másokat és milyen gyűlöletet zúdítotok mindenkire, még arra is, aki a való életben is tesz a bántalmazás ellen és nem csak fotelhuszár.
#32: Este megmutatom, de sejtem, hogy mit fog mondani. Pár kérdést már mutattam és felfordult a gyomra az itteni emberektől. Az incel férfiaktól pont úgy, mint a hozzád hasonló ferdítő, gyűlölködő nőktől. Egyszer megkérdezte, hogy komolyan ilyen szintű emberek vannak itt vagy őket fizeti az oldal.
"akik egyből bántalmazónak állítják be a kérdezőt is?"
A kérdező saját maga írta, hogy "mindenki" bántalmazta a lányt... Önmagán kívül senki nem állította be őt semminek.
"a sztori alapján nem történt bántalmazás"
???????
Ugyanazt olvassuk?? A kérdésben arról van szó, hogy egy lányt fogdosnak, csapkodnak az akarata ellenére. Valamint állítólag (de ez tényleg csak feltételezés, oké) még ennél több is történt, konkrét nemi erőszak.
Hogy írhatsz olyat, hogy nem történt bántalmazás? Mégis mi a túró bántalmazás neked, ha ez nem??
36 nem is tudom ki dobálta rá a napi frusztrációját a gyk-ra 😃 Nem véletlen a kérdező ezzel a mocsokkal amit kérdésként idehányt?
Nagyon véded, ő meg sehol. Hmmm....
36, ismertem olyan lányt, akin csak az nem ment végig, akinek nem volt hozzá kedve általános végén. Ő valamiért nem sírt, sipítozott, meg ütött vissza, ha valaki belemarkolt a fenekébe.
Engem is ért ilyen jellegű bántalmazás, pedig mindig is próbáltam szürke lenni, hogy észre se vegyenek. Titkolta, igyekeztem leállítani a srácot minden eszközzel, ami 12-13 évesen az ember kezében van egy idősebb fiú ellen. Meg volt róla győződve, hogy csak kéretem magam, meg nekem is tetszik, ismerős a leírás? Ha valaki sír amiatt, amit tesznek vele, az nem örül neki. Ezt ki merem jelenteni.
Nem mellesleg, ha neki kő amit csinálnak, akkor pont, hogy elhíreszteli, hogy kivel dugott már, nem pedig foggal, körömmel küzd a pletykák ellen.
A kérdező maga írja le, hogy "nyomi volt belsőre", tehát valószínűleg nem volt elég ereje, hogy megakadályozza ami történik. Az alapján, ahogy és amit írt róla a kérdező, valószínűleg eleve peremhelyzetű volt a közösségben, így nem volt más sem aki megvédje a fiúk meg egymást hergelték, lásd a kérdező véleményét az egész szituációról.
Hol látod ebben a történetben, azon a félmondaton kívül, hogy :"de közben látszott, hogy tetszett neki, mert addig is figyeltek rá", hogy nem volt számára szörnyű ami történt vele? És ezt ugye nem ő állította, hanem a kérdező, meg a lányt bántalmazó közösség gondolta így, sőt később a posztban amit felnőttként írt, meg is cáfolta ezt a gondolatot a lány. Minden tette, amit a kérdező ír, azt támasztja alá, hogy egyáltalán nem élvezte, mégis a kérdező véleményének hiszel, amit egy gyerek fejével,gondolkozásával alkotott meg, egy, az akkori közössége számára legitimált szituációban. Tudod, a kannibálok se hiszik, hogy rossz amit tesznek, hiszen náluk ez a szokás. Mégis elítéljük itt, ahol némileg másképp élünk.
Csak te hiszed azt, hogy ribi.
"akit szanaszét szívatott és fogdosott mindenki"
Ez őket minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!