Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha sok csalódás után már úgy érzem, hogy öngyilkos tudnék lenni legszívesebben?
Nem kell pszichiáter, a kérdező nem skizofrèn, akit gyógyszerezni kell.
Pszichológus kell neki ès pszichoteràpia. Nem igaz az sem, hogy a pszichológus csak egèszséges lelkületű kliensekkel foglalkozik.
Mi az, hogy egèszséges lelkület??
Mindenki cipel valamit, ami nem egészséges.
Kérdező, èn tudok ajànlani priviben jó szakembert, aki nekem nagyon sokat segített.
Szia. Szép napot. Szerintem elég kevés az információ, amit le írtál.
Akarhogy is, de meg kell erősödnöd.
Ezeket mondják neked, szomorú. El kell döntened, hogy foglalkozol ilyen emberek véleményével?
Ha igen a válasz vissza kell dobnod a labdát. Pl ha nem vagyok szerethető az a te hibád mert valamit rosszúl csinàlsz.
Vagy, nem foglalkozol vele.
Leszarod, hogy mit mond.
Attól, hogy lelkileg legyalaz a dárdakébt beléd álló szavaival, ő lesz a szánalmas és nem te.
Ő a tehetségtelen, aki nem bírt kibontakozni veled, hogy ezt palástolja inkább beléd rúg. Így egyszerübb neki.
Szánalmas gyáva ember az ilyen. Igen, sajnos sok van belőlük.
Egy percet nem éri meg velük foglalkozni. Több vagy ennél sokkal.
Bizony, akármennyire is nem hiszed el, értékes ember vagy.😊
22# Kemény, de valójában tényleg ez van. Mások helyzete sem jobb, csak ugyanolyan vagy még rosszabb.
Kérdező, mi a helyzet, mire jutottál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!