Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nézzek a szemébe ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek a szemébe ezek után?

Figyelt kérdés

Akik csak gúnyolódó kommenteket írnának, kérem menjenek innen. Sokáig tartott összerendezni a fejemben a gondolatokat, azt sem tudom jó ötlet-e a nyílvánosság elé tárni, de mással nem tudnám megbeszélni jelenleg.

Édesanyámnak van egy apai féltestvére, akivel sokáig nem tartották a kapcsolatot, de nyáron valahogy kibékültek, de nem értem mi változott meg bennük. Nagybátyám részéről 2 unokatestvérem van, akikkel nem is találkoztam addig, csak annyi h tudtam a létezésükről.

Az unokahúgom még kicsi, 10 éves, a nővérem 16, 2 hónappal idősebb nálam. Bár az első családi ebéd feszengős volt, kiderült h jófej, elkezdtünk Messengeren is chatelni, néhányszor voltunk moziban is, de mindig barátokkal.

Megkedveltem idővel, pedig tudtam, hogy ez nem helyes, de nem éreztem őt annyira családtagnak, h tabu legyen. Mikor a haverom lemondta az egyik mozit elmentünk rá ketten, megkérdezte a film alatt egyszer, hogy min feszengek annyira, de nem mondhattam ott el neki, nagyon kínos lett volna.

Film után kint el kellett neki mondanom mert nem engedett, nagy nehezen bevallottam, meglepődött, inkább elköszöntem és leléptem. Nem írtam rá, gondoltam jobb ha később ő keres.

Jó 1 hét múlva írt, s mondta, hogy szeretné megbeszélni a történteket, ezért menjek fel hozzá. Felkészültem egy kínos beszélgetésre, de végül pozitívan csalódtam, mivel kiderült, hogy én is bejövök neki. Amikor megkérdeztem, akkor miért nem keresett 1 hétig, azt mondta, hogy eléggé összezavarodott, és mérges is volt rám, amiért csak úgy leléptem.

Megkértem, hogy lenne-e a barátnőm, csak titkokban kell tartanunk, de attól még lóghatunk együtt. Ő visszautasított, mondján hiába kedvel, viszont nem működne a kapcsolat. Felvetettem ezután egy amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatot, utólag belegondolva nekem nagyon másként élt a fejemben egy ilyen kapcsolat mint amilyen valójában.

A testi vonzalom az megvolt, és szerettünk volna (én legalábbis) túllenni az elő alkalmon minél hamarabb, ezért megbeszéltük, hogy mikor találkozzunk úgy nálam ha egyedül keszek otthon, szervezzem meg a délutánt, legyen meglepetés.

Sokat hülyültünk, beszélgettünk, megnéztünk egy filmet (persze nem én választottam azt),utána betettünk egy nyugis zenét, s csak hallgattuk. Ezután történt meg közöttünk a dolog, vegyes érzéseim voltak utána, mivel hiába vonzz testileg még mindig, de már akkor tudtam h nem helyes amit teszek, és hamar elmentem, lebőgtem magam előtt, de később már oldódott a feszültség.

Nem volt ez később se olyan kapcsolat mint amit vártam, azt vettem észre, hogy inkább csak vígasztalódni jött hozzám mindig, hiába bírt alapból.

10-én írt (ebben a hónapban), s megkért, hogy menjek át hozzá. Nem tudta elmondani amit akart, inkább átnyújott egy papírt. Onnan tudtam meg, hogy terhes. Rossz poénnak gondoltam, de azért megkérdeztem, hogy akkor mi a fenének lassan 3 hét után szól, erre hozzámvágta, hogy sokat szokott neki máskor is késni, s most is csak akkor vett tesztet, amikor már gyanús volt, hogy nem okés valami.

Nem sok mindenre emlékszem abból amit akkor beszéltünk, azóta se beszélünk sokat, amikor mégis akkor is feszülten. Megértem, hogy mennyire ideges, de nem várhatja el senki, hogy jól tudjam kezelni az egészet. Mondtam neki, hogy hazudja azt a szüleinek, csak buliban szedte fel valaki, nem tudja ki az apa, de le lettem cseszve, miszerint úgy csak rosszabb lenne. Nagyon kérem normális válaszokat írjatok, semmi szükségem utálatos kommentekre, meg olyanokra hogy biztos trollkérdés, én tudom hogy igaz amit leírok és az a fontos, de bár ne kenne igaz. És tudom, hogy jönni fog olyan, aki azt vágná a fejemhez miért nem védekeztünk, annak mondom, hogy használtam óvszert, és nem értem mi lehetett. Csak az lehetett, hogy vhogy kiszakadt, vagy nem tudom. A perverz privát üzenetektől is hanyagoljatok, köszönöm

2021. dec. 21. 14:04
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Igen, ne varrd a nyakába a felelősséget, ha meg tudtad csinálni, légy felnőtt ahhoz is, hogy együtt döntetek, és mellette leszel, rohadt nehéz lelkileg ez egy nőnek is, nem hogy egy gyereknek.
2021. dec. 21. 15:37
 22/30 anonim ***** válasza:
63%
A 10 évessel kezdtél ki?
2021. dec. 21. 15:48
 23/30 anonim ***** válasza:
84%
Konkrétan unokatestvérek úgyhogy a magzat sorsa el van döntve. Egy orvos sem fogja azt mondani, hogy tartsák meg.
2021. dec. 21. 16:16
 24/30 A kérdező kommentje:
#22 nyilvánvalóan nem...
2021. dec. 21. 18:09
 25/30 A kérdező kommentje:
#23 fél unokatestvérl, de igazad van. Nem szabad megtartani a gyereket. De traumát okoztam. Akármi is lesz majd
2021. dec. 21. 18:11
 26/30 A kérdező kommentje:
#13 senki nem hazudná azt az unokaöccsének, hogy övé a gyerek, mert így nagyobb sz*rba kerül, mintha otthon előadta volna az igazad. Bízom én benne annyira, hogy elhiggyem, nem hazudna nekem. Akár abban, hogy kitől terhes, akár abban, hogy az-e egyáltalán
2021. dec. 21. 18:14
 27/30 A kérdező kommentje:
#14 azt tudom csak felhozni mentségnek, hogy nagyon későn ismertük meg egymást, és nem alakult ki az a fajta kötődés, ami a családtagoknál lenni szokott, nem tudtam rá úgy tekinteni, mint egy unokatestvérre, "csak" mint egy átlagos csajra, ugyanakkor mégis bizonytalan voltam. Nehéz ezt leírni, mert eléggé összevissza érzések, de nem tudok már mit tenni, megtörtént
2021. dec. 21. 18:17
 28/30 A kérdező kommentje:
#20 ez kijárt...Igazad van. De az nem igaz, hogy ösztönlények vagyunk...Az üzeneted további része sajnos igaz. Elrtontottam, most már így is úgy is nagy sz*rban vagyunk. Nem lehet visszacsinálni. Próbálnék pozitívan előretekinteni a jövőbe, de nem megy
2021. dec. 21. 18:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Jah hogy még azt sem biztos hogy terhes? Mikor voltatok együtt kb?

Amúgy én is együtt voltam egy "rokonnal" akkor tudtam meg mikor már eltelt egy év kb. De nem ilyen közeli volt mint ti. Minden esetre kellene egy tesztet csinálnia.

2021. dec. 21. 19:24
 30/30 A kérdező kommentje:
#29 nem tudom...elhiszem amit mond, de a tesztet nem mutatta meg, szerintem nem merte volna őrizgetni otthon. Visszaszámoltam, november 21-e azt hiszem. Mert mintha másnap az h suli van
2021. dec. 21. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!