Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nézzek a szemébe ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézzek a szemébe ezek után?

Figyelt kérdés

Akik csak gúnyolódó kommenteket írnának, kérem menjenek innen. Sokáig tartott összerendezni a fejemben a gondolatokat, azt sem tudom jó ötlet-e a nyílvánosság elé tárni, de mással nem tudnám megbeszélni jelenleg.

Édesanyámnak van egy apai féltestvére, akivel sokáig nem tartották a kapcsolatot, de nyáron valahogy kibékültek, de nem értem mi változott meg bennük. Nagybátyám részéről 2 unokatestvérem van, akikkel nem is találkoztam addig, csak annyi h tudtam a létezésükről.

Az unokahúgom még kicsi, 10 éves, a nővérem 16, 2 hónappal idősebb nálam. Bár az első családi ebéd feszengős volt, kiderült h jófej, elkezdtünk Messengeren is chatelni, néhányszor voltunk moziban is, de mindig barátokkal.

Megkedveltem idővel, pedig tudtam, hogy ez nem helyes, de nem éreztem őt annyira családtagnak, h tabu legyen. Mikor a haverom lemondta az egyik mozit elmentünk rá ketten, megkérdezte a film alatt egyszer, hogy min feszengek annyira, de nem mondhattam ott el neki, nagyon kínos lett volna.

Film után kint el kellett neki mondanom mert nem engedett, nagy nehezen bevallottam, meglepődött, inkább elköszöntem és leléptem. Nem írtam rá, gondoltam jobb ha később ő keres.

Jó 1 hét múlva írt, s mondta, hogy szeretné megbeszélni a történteket, ezért menjek fel hozzá. Felkészültem egy kínos beszélgetésre, de végül pozitívan csalódtam, mivel kiderült, hogy én is bejövök neki. Amikor megkérdeztem, akkor miért nem keresett 1 hétig, azt mondta, hogy eléggé összezavarodott, és mérges is volt rám, amiért csak úgy leléptem.

Megkértem, hogy lenne-e a barátnőm, csak titkokban kell tartanunk, de attól még lóghatunk együtt. Ő visszautasított, mondján hiába kedvel, viszont nem működne a kapcsolat. Felvetettem ezután egy amolyan "barátság extrákkal" kapcsolatot, utólag belegondolva nekem nagyon másként élt a fejemben egy ilyen kapcsolat mint amilyen valójában.

A testi vonzalom az megvolt, és szerettünk volna (én legalábbis) túllenni az elő alkalmon minél hamarabb, ezért megbeszéltük, hogy mikor találkozzunk úgy nálam ha egyedül keszek otthon, szervezzem meg a délutánt, legyen meglepetés.

Sokat hülyültünk, beszélgettünk, megnéztünk egy filmet (persze nem én választottam azt),utána betettünk egy nyugis zenét, s csak hallgattuk. Ezután történt meg közöttünk a dolog, vegyes érzéseim voltak utána, mivel hiába vonzz testileg még mindig, de már akkor tudtam h nem helyes amit teszek, és hamar elmentem, lebőgtem magam előtt, de később már oldódott a feszültség.

Nem volt ez később se olyan kapcsolat mint amit vártam, azt vettem észre, hogy inkább csak vígasztalódni jött hozzám mindig, hiába bírt alapból.

10-én írt (ebben a hónapban), s megkért, hogy menjek át hozzá. Nem tudta elmondani amit akart, inkább átnyújott egy papírt. Onnan tudtam meg, hogy terhes. Rossz poénnak gondoltam, de azért megkérdeztem, hogy akkor mi a fenének lassan 3 hét után szól, erre hozzámvágta, hogy sokat szokott neki máskor is késni, s most is csak akkor vett tesztet, amikor már gyanús volt, hogy nem okés valami.

Nem sok mindenre emlékszem abból amit akkor beszéltünk, azóta se beszélünk sokat, amikor mégis akkor is feszülten. Megértem, hogy mennyire ideges, de nem várhatja el senki, hogy jól tudjam kezelni az egészet. Mondtam neki, hogy hazudja azt a szüleinek, csak buliban szedte fel valaki, nem tudja ki az apa, de le lettem cseszve, miszerint úgy csak rosszabb lenne. Nagyon kérem normális válaszokat írjatok, semmi szükségem utálatos kommentekre, meg olyanokra hogy biztos trollkérdés, én tudom hogy igaz amit leírok és az a fontos, de bár ne kenne igaz. És tudom, hogy jönni fog olyan, aki azt vágná a fejemhez miért nem védekeztünk, annak mondom, hogy használtam óvszert, és nem értem mi lehetett. Csak az lehetett, hogy vhogy kiszakadt, vagy nem tudom. A perverz privát üzenetektől is hanyagoljatok, köszönöm

2021. dec. 21. 14:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%
6-os én odáig el se jutottam, félbehagytam a mesét ott, hogy nem lehet kapcsolat köztük, de azért dugni fognak.
2021. dec. 21. 14:24
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem érted könyörgöm
2021. dec. 21. 14:25
 13/30 anonim ***** válasza:
Ha használtál gumit és nem látszott sérültnek, akkor miért vagy benne biztos, hogy tiéd a baba?
2021. dec. 21. 14:28
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

apai féltestvér, amiben szerepel a testvér az már nem nyerő. és fúj! fúj-fúj-fúj

fúj! dekínos!

fúj!

2021. dec. 21. 14:30
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Incest is wincest.
2021. dec. 21. 14:32
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ellenőrizted a gumit szex után, és nem láttál rajta sérülést, így nem a tiéd a gyerek.
2021. dec. 21. 14:35
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Így is úgy is muszáj lesz szólnia az anyjának amíg késő nem lesz az abortuszra. Szerintem arra 16 évesen nem jelentkezhet/mehet egyedül. Plusz a féltesód így sanszos hogy nem lenne egészséges. Akármennyire is szégyenled magad meg ő is ide felnőtt kell. A másik meg honnan tudod hogy tiéd a gyerek? Azt mond amit akar.
2021. dec. 21. 15:17
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
szerintem onnan tudná, hogy ő szüli meg. ebből kifolyólag az ő gyereke.
2021. dec. 21. 15:20
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem mi a kérdés. Beszélj vele minél előbb, hogy mik a tervei, nyilván az abortusz lenne a jó megoldás. Vagy most ennyiben maradt a dolog, "Aha, terhes vagy, oké"? Felesleges azon agonizálni, hogy mi volt. Most ez van. Vállald a felelősséget, ne tagadd le, hogy te ejtetted teherbe. És a jövőre koncentárljatok, mert az abortuszhoz sietni kell.
2021. dec. 21. 15:23
 20/30 anonim ***** válasza:
46%

Nem szépítem, mindketten ösztönlények vagytok, te még pluszban gyáva is.

Ahhoz voltatok elég felnőttek, hogy lefeküdjetek egymással, de ahhoz, hogy ennek a természetes következményeit vállald, már nem. Szegény magzatot sajnálom, aki semmiről sem tehet, és lehetséges, hogy mégis halnia kell majd a szülei esztelensége miatt. Ha ez bekövetkezik, a lánnyal együtt te is felelős leszel ezért.

2021. dec. 21. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!