Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy nézzek egy olyan ember...

Egy megtört tinédzser kérdése:

Hogy nézzek egy olyan ember szemébe akiről eddig azt hittem, hogy barátok vagyunk, közben meg kibeszél a hátam mögött?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy barátnőm (ab), akiről azt hittem, hogy ő is barátként gondol rám. Van egy közös barátnőnk (Yz) akivel találkoztak hétvégén, na de (Yz) megkérdezte (ab)-t, hogy én is mehetek-e a következő talira. Erre (ab) azt mondta, hogy "biztos, hogy nem. Nem merném felvállalni". Tudni kell (ab)-ről, hogy ő kapcsolatban van, és én meg a barátja oda meg vissza vagyunk a Narutóért, szóval egy dologért rajongunk. És ezért arra gondoltam, hogy lehet nem akarta, hogy találkozzak a barátjával? Vagy csak egyszerűen szégyell engem? Ezzel a lánnyal osztálytársak vagyunk, és leszünk is még négy évig. Játszam a hülyét, mint aki semmit nem tud, vagy vonjam kérdőre?

#kibeszélve #félre ismerve
2021. júl. 3. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Yz-től hallottad? Mennyire megbízható, mennyi eséllyel kavarhatja a szrt?

Játszani a hülyét semmiképp nem szabad, én mindenképp beszélnék ab-vel. Elmondanám hogy ezt hallottam, rosszul esett, miért mondta ezt. Lehet letagadja, kamuzik, terel vagy hebeg-habog, meglátod majd mit csinál. Yz-vel aztán szintén beszélnék, hogy mi volt ez, miért mondhatta.

Ezekből a beszélgetésekből valamit leszűrnék, attól függően ki hogy reagál, miket mond, mennyire hiszel nekik. Te vagy benne a helyzetben, jobban ismered őket, tudod hogy milyenek. Te látod majd a reakcióikat.

Nekem is volt hasonló szitum, visszahallottam hogy hogy ócsárol egy barátnőm a hátam mögött, előttem pedig előadta hogy mennyire fontos vagyok neki. Tudtam belül, hisz ismertem, hogy simán megteszi nem csak velem, de mással is. Egy beszélgetést azért megejtettem, elpoénkodta és viccet csinált az egészből, hogy nem úgy értette. Ja persze, el is takarítottam az életemből. Ez évekkel ezelőtti sztori, azóta is hallom hogy mekkora szrkeverőnek tartják és mindenki magára hagyta, akivel korábban jóban volt, az új ismerősöket pedig gyorsan elmarja magától.

2021. júl. 3. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Most, hogy ezt leírtad elgondolkodtatott, hogy lehet Yz kevert be. Csak az a baj, hogy ab nagyon sokszor keresztbe tett már neki. Köszönöm szépen a válaszod, és igen, rá fogok kérdezni. :)
2021. júl. 3. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Mérgesen.
2021. júl. 4. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!