Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek után hogyan nézzek az...

Ezek után hogyan nézzek az anyósom szemébe?

Figyelt kérdés

Ma ünnepeltük a férjemmel a második házassági évfordulónkat. Van egy kislányunk is, ő most nyolc hónapos.

Mivel ma volt évfordulónk áthívtuk anyósomat, hogy vigyázzon a lányunkra, amíg mi kikapcsolódunk egy kicsit. Elmentünk sétálni, ebédeltünk egy étteremben, stb. Hazaértünk körülbelül délután fél háromra, ami azt jelenti, hogy ez a kiruccanás három órát vett igénybe.

Mikor beléptünk az ajtón, hallottuk, ahogy a kislányunk keservesen sír, gondoltam magamban, hogy anyósom biztos éppen nyugtatni próbálja. De mikor beléptünk a nappaliba, azt vettük észre, hogy a kislányunk a kiságyban van, keservesen sír, és már vörös volt a feje szegénykémnek.

Na, nem is kellett több, a párom behívta anyósom a KERTBŐL aki a szomszéd nénivel beszélt. Jó nagy lecs*szést kapott a férjemtől, amíg én a kislányunknak adtam inni, amitől nagyjából megnyugodott. Meg is etettem, attól még jobban lett. Aztán el is szundított és amíg a férjem még mindig anyósommal ordított én kisírtam a szemem. Kihívtam a védőnőnket, akkor már anyósom nem volt nálunk, a védőnő pedig azt mondta, hogy szerencsére nem lett nagy baja, pótoljuk be a folyadékhiányt. Ki is száradhatott volna a kislányunk. És könyörgöm, azért hagytuk anyósomra a lányunkat, mert azt hittük megbízható. Három fiú gyereket nevelt fel, 65 éves és tapasztalt nő. Legalábbis eddig annak hittem.

Most jelenleg meg tudnám fojtani egy vödör vízben, annyira dühös vagyok rá.

2012. febr. 4. 17:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

Hát azért 3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek! Nem tudom miért mondott ilyet a védőnő!

Ettől függetlenül anyós valóban felelőtlen volt. De megkapta ,amit érdemelt! Lehet,hogy bocsánatot is fog kérni!

2012. febr. 4. 17:22
 2/26 anonim ***** válasza:
76%
Hogyan nézz a szemébe? Ő hogy néz a szemedbe ezek után, ha van benne valami jó érzés,bocsánatot kér. De én többet nem bíznám rá a kislányt az tuti.
2012. febr. 4. 17:22
 3/26 anonim ***** válasza:
51%
3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek! És ki vagy te, hogy -20 fokban ugráltatod hétvégén a védőnőt? Max felhívtam volna, de az is túlzás. A kiságyban semmi baja nem történt, megetetted, megitattad, elaludt azt jóvan. Nem kell romantikázni ha nincs olyan akire rábízd. Az én anyósom is 3 gyereket felnevelt, semmi gondom nincs vele, de 1 órára sem bíznám rá a gyereket.
2012. febr. 4. 17:27
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen, tény, a kiszáradást eltúloztam, de az Isten tudja, hogy mennyi ideje sírt ott a kiságyban, úgy, hogy nem volt hallótávolságon belül senki, mert a drága anyós bezárta ugye a hátsó ajtót, hogy ne menjen be a hideg és még a babadiktafont sem vitte magával...
2012. febr. 4. 17:27
 5/26 anonim ***** válasza:
76%
Azért nem kell letámadni a kérdezőt, jó a kiszáradás tényleg durva, de én is kikészültem volna, ha erre megyek haza. A gyerekre jött vigyázni, nem trécselni a szomszéddal. Nem hagyunk 5 percre se egyedül egy picit, főleg ha nem is a miénk csak vigyázunk rá.
2012. febr. 4. 17:34
 6/26 A kérdező kommentje:

1. Első gyerek, és nekem nincs ki elmondja, hogy mikor milyen egy gyerek és hogyan reagál.

2. A védőnő anyukám régi ismerőse, szinte pótanyám, szóval bármikor és bármiért kijönne. Ráadásul tőlünk lakik két utcára, szóval nem jelentett neki nagy gondot.

3. Mint már írtam, a kiszáradást eltúloztam.

4. Nem vagyok hisztis, köszönöm a kérdést, de olvasd el az első pontot és megtudod, hogy miből és miért jöhetett le ez a következtetésed.

7/26 anonim ***** válasza:
66%

Egyet kell értsek a 3-ikkal.

3 óra alatt nem szárad ki egy gyerek, gondolom azért mondott valamit a védönö, ne hogy öt szidd mert az mondja nincs semmi baja.

Soha nem siratnám a gyerekemet, teljesen ellene vagyok pl ha rosszat csinál akár a sarokba is beállítani (vannak sokkal jobb nevelési módszerek), de ha így történt akkor ez így van, többet tudod nem hagyod rá.

Nem hinném hogy 3 órát ott üvöltött.

Egyébként mi ha elmegyünk úgy hagyjuk bárkire is hogy mindent tudjon. Tudja mit kell neki adni, mi van ha sír, mik a szokásai stb...

Szerintem nyugodj le és ez van, neked nem kell anyósoddal semmit csinálni, férjed megoldja a maga módján.

8/26 anonim ***** válasza:
48%
johogy mar nem a rendorseget hivtatok ki...lehet epp csak 5 percre ment ki az anyuka es pont akkor ertetek be. nem hiszem hogy ilyen hidegben orakig kint traccsolt volna.. en is biztos lecsesztem volna, na de amit te muveltel az mar tulzas akar elso gyerek akar nem.
2012. febr. 4. 17:39
 9/26 anonim ***** válasza:
53%

A konfliktus részét hagyd a férjedre, izmozzon ő vele.

A hiba annyi, hogy nem hagyjuk magára a gyereket. Ezt kell hogy megértse.

A sír a gyerek, meg kiszárad meg elolvad az csak máz, azzal ne bántsátok az anyóst szerintem.

2012. febr. 4. 17:43
 10/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. febr. 4. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!