Hogy készítitek babátoknak az ennivalót? 6 hónapos a baba, és ma a húslevesből az anyósom ideadta a csirkehúst, (házi) hogy urmixoljam le a babának. Oké. de hogy? :-)
Nekünk az üveges drága mulatság, ezért maximum olyasmiből kap, ami vagy nagyon macerás, zöldborsót préselni, vagy mi nem esszük pl. sütőtök.
Amúgy nem bonyolult pl. egy főzelék neki. Kifőzül krumplit, valamilyen zöldséget mellé, kifőzöd a husit, jöhet a botmixer, adsz hozzá főzővizet, és amikor jó az állaga, kész is. :)
De pl. a kismamablog.hu oldalon van egy remek kis babaszakácskönyv, ott mindenféle ismeret le van írva. :)
Drága, de kibírható. Alig eszik valamit még, ettől a pár üveg kajától nem fogunk tönkre menni.
De most már lassan jöhet a hús, meg a spenót, meg a fene tudja mi még, és ezért kérdezem, hogyan csináljam:)
Köszi a választ, és a tippet is, meg is nézem:-)
Mindenkinek köszönöm. Ez így elég egyszerűen hangzik, én azt hittem, hogy ez sokkal bonyolultabb dolog. Bár nem vagyok egy konyhatündér, biztos ezért gondoltam ezt.
Ha még jár erre valaki délig, akkor válaszolna nekem arra, hogy akkor most, hogyan csináljam? Tehát van kis házi csirke husi, plusz levesben főtt répa, ezt csak simn leturixolom, de ne adjak hozzá valami levet? Húslevest...esetlgeg, bár abba biztos tett az anyósom vegetát, meg ételkockát. Adjak hozzá vizet? Vagy esetleg is üveges csirkés kaját?
Köszi:-)
Köszi:-)
Igen, én kicsit túl parázom...de majd próbálok lazább lenni:-))
Ő is imádja az üveges kaját, mondjuk én sem hiszem, hogy hozzá szokna...mert azoknak elég semleges az ízük, de adtam neki csirkés üvegest, és egyben kijött belőle, gondoltam a jó kis házicsirke jó lesz neki. Apropó...ezt is inkább kóstoltatnom kellene előbb 1-2 napig?? Vagy mivel már üveges csirkét kóstolt, adhatom neki nyugodtan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!