Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek után hogyan nézzek az...

Ezek után hogyan nézzek az anyósom szemébe?

Figyelt kérdés

Ma ünnepeltük a férjemmel a második házassági évfordulónkat. Van egy kislányunk is, ő most nyolc hónapos.

Mivel ma volt évfordulónk áthívtuk anyósomat, hogy vigyázzon a lányunkra, amíg mi kikapcsolódunk egy kicsit. Elmentünk sétálni, ebédeltünk egy étteremben, stb. Hazaértünk körülbelül délután fél háromra, ami azt jelenti, hogy ez a kiruccanás három órát vett igénybe.

Mikor beléptünk az ajtón, hallottuk, ahogy a kislányunk keservesen sír, gondoltam magamban, hogy anyósom biztos éppen nyugtatni próbálja. De mikor beléptünk a nappaliba, azt vettük észre, hogy a kislányunk a kiságyban van, keservesen sír, és már vörös volt a feje szegénykémnek.

Na, nem is kellett több, a párom behívta anyósom a KERTBŐL aki a szomszéd nénivel beszélt. Jó nagy lecs*szést kapott a férjemtől, amíg én a kislányunknak adtam inni, amitől nagyjából megnyugodott. Meg is etettem, attól még jobban lett. Aztán el is szundított és amíg a férjem még mindig anyósommal ordított én kisírtam a szemem. Kihívtam a védőnőnket, akkor már anyósom nem volt nálunk, a védőnő pedig azt mondta, hogy szerencsére nem lett nagy baja, pótoljuk be a folyadékhiányt. Ki is száradhatott volna a kislányunk. És könyörgöm, azért hagytuk anyósomra a lányunkat, mert azt hittük megbízható. Három fiú gyereket nevelt fel, 65 éves és tapasztalt nő. Legalábbis eddig annak hittem.

Most jelenleg meg tudnám fojtani egy vödör vízben, annyira dühös vagyok rá.

2012. febr. 4. 17:19
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

A gyereket csak anyósomra tudjuk bízni, na meg apósomra. Apósom fel is hívott tegnap és bocsánatot kért, és én mondtam neki, hogy én már ugyan nem haragszom, csak megijedtem. A párom meg felhívta anyósomat, hogy ne haragudjon amiért olyan hirtelen reagált a dolgokra.

Csak meg oldódik valahogy.

2012. febr. 5. 08:51
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Na ez hepiend, lesz mire emlékezni 20 év múlva.

Bizony a gyereket nem csak magának "csinálja" az ember, hanem a családnak, leendő feleségnek/férjnek és ne is menjünk tovább :)

2012. febr. 5. 12:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Elég furán fogalmazol .... babadiktafon? ezen a kérdésen meg az anyósnak kéne filóznia ,nem?
2012. febr. 7. 00:52
 24/26 anonim ***** válasza:
csak a legbutácskább :)
2012. febr. 7. 00:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy mi az... :))
2012. febr. 7. 07:29
 26/26 anonim ***** válasza:
Az én anyósom és anyukám is tudja mi az a pelenkakuka, elmagyaráztuk, hogy kell használni, mégis a múltkor ők vigyáztak a babára és a használt pelusokat egy szatyorba tették, mert elfelejtették hogyan is kell felnyitni a kukát. :-)
2012. febr. 9. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!