Ezek után hogyan nézzek az anyósom szemébe?
Ma ünnepeltük a férjemmel a második házassági évfordulónkat. Van egy kislányunk is, ő most nyolc hónapos.
Mivel ma volt évfordulónk áthívtuk anyósomat, hogy vigyázzon a lányunkra, amíg mi kikapcsolódunk egy kicsit. Elmentünk sétálni, ebédeltünk egy étteremben, stb. Hazaértünk körülbelül délután fél háromra, ami azt jelenti, hogy ez a kiruccanás három órát vett igénybe.
Mikor beléptünk az ajtón, hallottuk, ahogy a kislányunk keservesen sír, gondoltam magamban, hogy anyósom biztos éppen nyugtatni próbálja. De mikor beléptünk a nappaliba, azt vettük észre, hogy a kislányunk a kiságyban van, keservesen sír, és már vörös volt a feje szegénykémnek.
Na, nem is kellett több, a párom behívta anyósom a KERTBŐL aki a szomszéd nénivel beszélt. Jó nagy lecs*szést kapott a férjemtől, amíg én a kislányunknak adtam inni, amitől nagyjából megnyugodott. Meg is etettem, attól még jobban lett. Aztán el is szundított és amíg a férjem még mindig anyósommal ordított én kisírtam a szemem. Kihívtam a védőnőnket, akkor már anyósom nem volt nálunk, a védőnő pedig azt mondta, hogy szerencsére nem lett nagy baja, pótoljuk be a folyadékhiányt. Ki is száradhatott volna a kislányunk. És könyörgöm, azért hagytuk anyósomra a lányunkat, mert azt hittük megbízható. Három fiú gyereket nevelt fel, 65 éves és tapasztalt nő. Legalábbis eddig annak hittem.
Most jelenleg meg tudnám fojtani egy vödör vízben, annyira dühös vagyok rá.
A gyereket csak anyósomra tudjuk bízni, na meg apósomra. Apósom fel is hívott tegnap és bocsánatot kért, és én mondtam neki, hogy én már ugyan nem haragszom, csak megijedtem. A párom meg felhívta anyósomat, hogy ne haragudjon amiért olyan hirtelen reagált a dolgokra.
Csak meg oldódik valahogy.
Na ez hepiend, lesz mire emlékezni 20 év múlva.
Bizony a gyereket nem csak magának "csinálja" az ember, hanem a családnak, leendő feleségnek/férjnek és ne is menjünk tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!