Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a gyermekes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a gyermekes és gyermektelen 30-as, 40-es nők között?

Figyelt kérdés

Tehát aki már szült és aki valami miatt még nem és egyre inkább afelé halad hogy már nem is fog.

Pl. a gyermekesek fiatalosabbak tudnak maradni? A gyermektelenek elbanyásodnak? Stb.

2021. dec. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
83%

18

Mit szívsz? Ütősnek tűnik. Hol lehet kapni?

2021. dec. 21. 14:25
 22/60 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon sokan fordítva ülnek a lovon. A gyerek nem ad tekintélyt a nőnek, rengeteg területen hatalmas hátrányból indul. Kevésbé bíznak rá komoly munkát, mert úgyis a gyereke hasfájása miatt fog lógni. Nem keresik annyira kapcsolatra sem, mert nem akarnak pótapák lenni meg az igazit megtűrni. A legtöbb barát is eltűnik, ha nincs gyerekük, mert a 8-kor pizsilövés nem akkora móka. A legtöbb 30 éves nőt még bőven fiatalnak kezelik, főleg ha nincs utánfutó.

A gyerekesek felelősségvállalását meg inkább hagyjuk. Okkal gyűlölöm más gyerekét, nem azért, mert gyerek, hanem azért, aki szülte és nevelte. Annyi nyaralásom, utazásom tették már tönkre és ha szólok, én vagyok a szemét. A gyerekkel takarózva lehet segélyt kérni meg kibújni a felelősség alól. Okkal állnak úgy a munkáltatók hozzájuk, a többség meg akarja úszni, hogy felnőtt legyen, azt szereti, ha körbenyalják élete teljesítményéért és előnyben részesülhet ott is, ahol senkit sem érdekel, hogy szült.

A gyerekeseket az utóbbi időben nagyon lenézik, főleg a sokgyerekeseket, pont azért, mert az utóbbi időben több ember lesz szülő, akit ki kellett volna kapartatni, mint marad gyerektelen az, aki jó lenne szülőnek is.

2021. dec. 21. 14:31
 23/60 anonim ***** válasza:
14%
Nem szivok semmit. Tenyleg igaz.
2021. dec. 21. 14:31
 24/60 anonim ***** válasza:
69%

18

Ha választhatnék egy 25 éves gyerektelen bombázó és egy 30-as kétgyerekes anyuka között... evidens melyiket választanám.

Mikor mutatsz be a "gazdag szingli igazgatónak"?

Hogy lehet "kinézni" egy nőnek a neten egy ilyet? Kiteszi a képét + megírja hogy X cég vezérigazgatója? Hallotátok hölgyeim, aki ilyen jó partit akar annak kell prezentálni 2 gyereket. Amennyiben kell segítség a kivitelezéshez írjatok.

2021. dec. 21. 14:32
 25/60 anonim ***** válasza:
69%

17

Pont az ilyen mentalitás miatt vagyunk inkább gyerektelenekkel. Ők még nem ilyen ítélkező, keserű rohadások.

2021. dec. 21. 14:32
 26/60 anonim ***** válasza:
0%
Akár van gyereketek, akár nincs, a hozzászólásaitok alapján egyikőtökkel sem randiznék. Bocs.
2021. dec. 21. 14:37
 27/60 anonim ***** válasza:
0%
24-es, annak a palinak nem kihivas egy 24 eves bombazo, mert több fiatal baratnoje van tobb kulonbozo kontinensen. Nem magyar illetôről beszélunk, hanem egy adonisz kulsejű pasiról aki barmikor leakaszthat maganak egy csajt. Igen, en is csak szexre jelentkeztem nala es hat ketgyerekes anya azert ritkasag, szetintem ezert vagyok mas neki. Neked nem jutna 24 eves gyakornok, ezert a ket kezed osszetenned ha neked jutna az amit o mar megunt. Amugy a linkedin oldalon vettem fel vele a kapcsolatot.
2021. dec. 21. 14:40
 28/60 anonim ***** válasza:
85%

27

Ha bármikor vehetek egy lambót, nem fogok a kihívás kedvéért egy Trabantra vágyni. Azért érezzük, hogy ez komolytalan...

2021. dec. 21. 14:42
 29/60 anonim ***** válasza:
48%
Megis mivel magyarazod hogy csak akkor kezdett el levelezni velem miutan bevalottam hogy hazas voltam es van ket gyerek?
2021. dec. 21. 14:46
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

29

Szerintem nem akart bunko lenni.

Hogy bocsi lesz.rom a válásod meg a bajaid.

2021. dec. 21. 14:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!