Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a gyermekes és gyermektelen 30-as, 40-es nők között?
Tehát aki már szült és aki valami miatt még nem és egyre inkább afelé halad hogy már nem is fog.
Pl. a gyermekesek fiatalosabbak tudnak maradni? A gyermektelenek elbanyásodnak? Stb.
#12 sok olyan 35-40 közötti nő van, akiknek valamiért nem jött össze eddig, és gyakorlatilag nem kapcsolatot keresnek hanem apát a leendő kölyküknek. Tudom, mert társkeresőn belefutottam több ilyenbe is. Ők rohadt görcsösek mert futnak ki az időből.
Aki szándékosan nem akar az más.
Nem mindegy a gyerek kora. Egy kisgyerekkel sokkal több feladat van, mint mondjuk egy 16 felettivel.
Biztos valami sablont akarsz hallani, hogy a gyerekesek ilyenek, bezeg a gyermektelenek meg nem. Vagy fordítva.
Nincs általános recept, mindenki más milyen, más körülmények között él.
Nyilván más helyzetben van egy jól kereső nő, aki számíthat az apukára a gyermeknevelésben, vigyázz rá, ha szükséges, stb, mint az, aki rosszul keres és apuka hallani sem akar a gyerekről.
Akkor te azt állítod hogy a nők egyetlen célja és létezésük értelme a szaporodás?
Melyik barlangból szabadultál?
"Gyerektelen 40 közeli nővel ne randizzatok, rögeszmésen gyereket akarnak szülni."
Ne csodálkozz, hogy lepontoztak. Írtad volna le a személyes példádat, hogy te így jártál egy (több) nővel!
Én is már 40 felett vagyok, de sosem gondoltam volna magam "rögeszmésnek". Negyven éves koromig én is úgy voltam vele, ha összejön akkor lesz, ha nem akkor nem. Hát nem lett. De én ez tökre jól viselem. Nem mindenki akar gyerekkel férjet fogni magának!
A kérdésre válaszolva, én sem nézek ki úgy, mint a saját korosztályom gyerekes tagjai. Persze vannak szuper formában lévő gyerekes csajok (le a kalappal előttük), de a nagy többség nem ilyen.
Konkrétan 35 éves lehettem, volt egy csaj akivel ugyanabban az évben születtünk. Ő már 17 évesen megszülte az első gyerekét (3 lett összesen). 35 éves volt és éppen válófélben volt a bántalmazó férjétől. Akkor a csaj kb. 50 évesnek nézett ki +20 kg súlyfelesleggel, nyugtatókat szedett. Senki meg nem mondta volna, hogy mi egykorúak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!