Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a gyermekes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a különbség a gyermekes és gyermektelen 30-as, 40-es nők között?

Figyelt kérdés

Tehát aki már szült és aki valami miatt még nem és egyre inkább afelé halad hogy már nem is fog.

Pl. a gyermekesek fiatalosabbak tudnak maradni? A gyermektelenek elbanyásodnak? Stb.

2021. dec. 21. 13:21
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
5%
Gyerektelen 40 közeli nővel ne randizzatok, rögeszmésen gyereket akarnak szülni.
2021. dec. 21. 13:53
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Már aki... A legtöbb gyerektelent nem lehet meggyőzni arról, hogy valaha gyereket akarjon. A kor előrehaladtával egyre inkább irtóznak tőle, már amennyiben önszántukból gyerektelenek (a többség az).
2021. dec. 21. 13:56
 13/60 anonim ***** válasza:
84%
Pénz, szabadidő, stressz.
2021. dec. 21. 13:59
 14/60 anonim ***** válasza:
37%

#12 sok olyan 35-40 közötti nő van, akiknek valamiért nem jött össze eddig, és gyakorlatilag nem kapcsolatot keresnek hanem apát a leendő kölyküknek. Tudom, mert társkeresőn belefutottam több ilyenbe is. Ők rohadt görcsösek mert futnak ki az időből.

Aki szándékosan nem akar az más.

2021. dec. 21. 14:00
 15/60 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom megint 40-es nők pontozgatnak, azért kaptam szép nagy nullát. Ennyire ne vegyétek már magatokra, ha nem ingetek ugye.
2021. dec. 21. 14:02
 16/60 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindegy a gyerek kora. Egy kisgyerekkel sokkal több feladat van, mint mondjuk egy 16 felettivel.

Biztos valami sablont akarsz hallani, hogy a gyerekesek ilyenek, bezeg a gyermektelenek meg nem. Vagy fordítva.

Nincs általános recept, mindenki más milyen, más körülmények között él.

Nyilván más helyzetben van egy jól kereső nő, aki számíthat az apukára a gyermeknevelésben, vigyázz rá, ha szükséges, stb, mint az, aki rosszul keres és apuka hallani sem akar a gyerekről.

2021. dec. 21. 14:02
 17/60 anonim ***** válasza:
15%
A gyerekesek felelősséget vállalnak.Nagyon sok gyerekes nő jól néz ki,ad magára.Sokkal megbízhatóabbak mint a gyerektelen nők.Akinek nincs gyereke,annak célja sincs az életben.Mutathatja ő magát boldognak,valójában szenved.A gyerekes nők vannak a láncolat felsőfokán,a gyerektelenek meg az alsó fokán.A természetben is az életképesek szülnek és nevelnek.
2021. dec. 21. 14:14
 18/60 anonim ***** válasza:
61%
Figyelj, irtam egy gazdag szingli igazgatonak akit a netrol kineztem. El akartam jatszani, hogy szingli vagyok, irtam hogy 30 feletti nő vagyok. Na most az ilyen pasikert 25 eves gyakornokok csorgatjak a nyaluk. Le se szart az igazgatom, pár semmitmondo level es nem erdekeltem. Egyszer aztan meglepetesere megirtam neki hogy eppen válok es ket gyerekem van. Egybol elkezdett ismerkedni velem. Azert mert valahol a csalad, gyerek tekintelyt ad a nőnek, sajnos más esetben az a sztereotipiajuk, hogy 30 éves mult és a kutya se akarta elvenni vagy válogatós vénkisasszony. Ugy viszont hogy ket gyereket nevelt, mar mindjart mas teszta.
2021. dec. 21. 14:19
 19/60 anonim ***** válasza:
88%

Akkor te azt állítod hogy a nők egyetlen célja és létezésük értelme a szaporodás?

Melyik barlangból szabadultál?

2021. dec. 21. 14:20
 20/60 anonim ***** válasza:
89%

"Gyerektelen 40 közeli nővel ne randizzatok, rögeszmésen gyereket akarnak szülni."

Ne csodálkozz, hogy lepontoztak. Írtad volna le a személyes példádat, hogy te így jártál egy (több) nővel!

Én is már 40 felett vagyok, de sosem gondoltam volna magam "rögeszmésnek". Negyven éves koromig én is úgy voltam vele, ha összejön akkor lesz, ha nem akkor nem. Hát nem lett. De én ez tökre jól viselem. Nem mindenki akar gyerekkel férjet fogni magának!

A kérdésre válaszolva, én sem nézek ki úgy, mint a saját korosztályom gyerekes tagjai. Persze vannak szuper formában lévő gyerekes csajok (le a kalappal előttük), de a nagy többség nem ilyen.

Konkrétan 35 éves lehettem, volt egy csaj akivel ugyanabban az évben születtünk. Ő már 17 évesen megszülte az első gyerekét (3 lett összesen). 35 éves volt és éppen válófélben volt a bántalmazó férjétől. Akkor a csaj kb. 50 évesnek nézett ki +20 kg súlyfelesleggel, nyugtatókat szedett. Senki meg nem mondta volna, hogy mi egykorúak vagyunk.

2021. dec. 21. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!