Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermektelen, parjukkal elo nok! Nektek mennyi enidotok van? Jelentosen kevesebb, mint egyedulallokent volt?
Egy normális kapcsolatban van elég "énidő". Egyébként én vagyok a több együttlétet igénylő a kapcsolatban, de így is hagyom a párom játszani a gépen pl. Ő is tiszteletben tartja, ha mondjuk olvasni, tanulni, gyakorizni akarok.
Én - jól működő párkapcsolat esetén- egyáltalán nem érzem, hogy bármi hátránya lenne az egyedülléttel szemben. Ellenben marha sokat ad.
Nem. Pontosan ugyanannyi idő alatt fő meg három liter bableves, mint egy :D
A saját holmijait mindenki maga tartja rendben, felsöpörni és kiporszívózni és pontosan ugyanannyi időbe kerül, mintha csak egyedül élnék a lakásban. Sőt, ami azt illeti kevesebbe, mert a párommal együtt szoktunk takarítani, amíg ő a hálószobát porszívózza, én felmosom a konyhát. Szóval a házimunkával töltött idő csökkent, mióta nem egyedül élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!