Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik éve vagyok szerető. Mit csináljak ebben a szituációban?
A férfi nálam 25 évvel idősebb. A feleségével egyidős. Feltételezem, hogy 50+ korban, majdnem 30 év házasság után nincs köztük szexuális viszony. Ebben márcsak a számok miatt is biztos vagyok.
A férfi NAGYON jó az ágyban. Nagyon sok partnerem volt már, de ő tényleg a legjobb.... nagyon jó! Imádok vele szeretkezni, szexelni... Mindenki máshoz képest, nagyon-nagyon ért a szexhez.
Közben tudom, biztos vagyok benne, hogy én neki egy délutáni kis elfoglaltság vagyok, mint egy kis játékbaba. Nem velem osztja meg az aggodalmait, a boldogságát, a bánatát stb..... felületesen érintkezünk néhány órára néhány alkalommal aztán szia.
Ha holnap azt mondaná "elhagyom a feleségem és hozzád költözök!" - rögtön haza zavarnám, azt mondanám nincs nekem szükségem egy 50+ (félig elvált) férfira! Menj haza!
Szeretnék ismerkedni egyedülálló férfiakkal, de senki nem olyan jó az ágyban mint ő!
10
Miért is r*banc? Mert elvezi a szexet?
Szerintem annak van valami oka, hogy életed ennyire központi részének tekinted "az erogén zóna ingerlését", hogy "a legjobbat keresed", amíg pedig a "legjobb" nincs, nem mered elengedni az illetőt. A kalandorka, felesége helyett veled vígasztalódó pedig "előírja" neked, hogy ne ismerkedj mással.
Nem fura ez a helyzet?
Mint láthatod: az egy évvel ezelőtti kérdésed kiírása óta is ugyanott vagy: szakember fog tudni segíteni, ha fel akarod keresni és ha te is igazán akarod.
"Ha holnap azt mondaná "elhagyom a feleségem és hozzád költözök!" - rögtön haza zavarnám, azt mondanám nincs nekem szükségem egy 50+ (félig elvált) férfira! Menj haza!"
Csak szükséged van rá, nem is kicsit, ha a tavaly kiírt kérdésed óta még mindig itt tartasz! Azt kellene megvizsgálnod, hogy miért hazudod azt magadnak, hogy neked nincs szükséged erre! Nagyon is tőle függsz! Nem csak a szex miatt, hanem mert így érzed magad fontosnak!
A szeretői kapcsolatokban mindig a szerető sérül (lelkileg)! A megcsalt fél (jelen esetben a feleség) nem sérül, mert nem tud semmiről, a csaló fél (pasas) éli világát, "mint Marci Hevesen", használ téged is meg a feleségét is. Egyedül te mint szerető szívod meg hosszútávon ezt az egészet! Már éveid mentek el az életedből!
Arra meg nem vennék mérget, hogy a feleségével nem fekszik le néha (1-2 havonta)! Ugyanis fenn kell tartania a látszatházasságát! Egyben kell tartani a közös vagyont, vetíteni a társadalom számára, hogy minden szép és jó!
Olyan meg nincs, hogy valaki "félig elvált"! Aki akar az elválik, aki meg nem azzal semmit nem tudsz csinálni!
Az évek óta tartó hezitálásod miatt gondolom, hogy nagyon is örülnél neki, ha elválna, csak próbálod tagadni! Ha tényleg nem érdekelne, nem ragadtál volna bele ebbe a helyzetbe!
Ja, és már előre tudom, hogy azok akik szeretőt tartanak, le fognak pontozni azért amit leírtam! Én nem ítélek el senkit aki ilyen viszonyban van! Mindenkinek magának kell mérlegelnie, hogy hány értékes évet szeretne "elpazarolni" egy ilyen, vagy ehhez hasonló viszonyban!
Köszönöm a válaszokat :)
Igen, azt a kérdést is én írtam ki, de nem emlékeztem rá, hogy írtam volna, szóval bocsánat (már ha ez baj)
Jó hír, hogy tulajdonképpen kiszállóban vagyok a kapcsolatból. Az egyik válaszoló írta, hogy majd úgy is lecseng és így lett. Az utóbbi időben olyan házsártos, mogorva, velem kifejezetten ellenséges lett, mintha valami rosszat tettem volna neki, hogy hiába jó az ágyban, nem kívánom.
Utoljára kiemelem, hátha valaki olvassa aki volt/van hasonló helyzetben, vagy véleménye van róla, és elmondaná, szívesen veszem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!