Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmadik éve vagyok szerető....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik éve vagyok szerető. Mit csináljak ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

A férfi nálam 25 évvel idősebb. A feleségével egyidős. Feltételezem, hogy 50+ korban, majdnem 30 év házasság után nincs köztük szexuális viszony. Ebben márcsak a számok miatt is biztos vagyok.

A férfi NAGYON jó az ágyban. Nagyon sok partnerem volt már, de ő tényleg a legjobb.... nagyon jó! Imádok vele szeretkezni, szexelni... Mindenki máshoz képest, nagyon-nagyon ért a szexhez.

Közben tudom, biztos vagyok benne, hogy én neki egy délutáni kis elfoglaltság vagyok, mint egy kis játékbaba. Nem velem osztja meg az aggodalmait, a boldogságát, a bánatát stb..... felületesen érintkezünk néhány órára néhány alkalommal aztán szia.

Ha holnap azt mondaná "elhagyom a feleségem és hozzád költözök!" - rögtön haza zavarnám, azt mondanám nincs nekem szükségem egy 50+ (félig elvált) férfira! Menj haza!

Szeretnék ismerkedni egyedülálló férfiakkal, de senki nem olyan jó az ágyban mint ő!

2021. nov. 20. 21:58
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Amit akarsz.
2021. nov. 20. 22:01
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Legyél szerető a 4. évben is.
2021. nov. 20. 22:03
 3/39 anonim ***** válasza:
89%

"Az interaktív szextárgy panaszai"

Milyen jó kis "haladó szellemiségű" vers lenne ebből, hipszterföldén.

2021. nov. 20. 22:05
 4/39 anonim ***** válasza:
89%
Ismerkedj de amint elhinted véletlenül is hogy szerető vagy abban a pillanatban lapátra kerülsz.
2021. nov. 20. 22:06
 5/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem is akarsz másokkal ismerkedni. Amíg a szex hajt téged és nem hiányzik más addig felesleges agyalni. Süt ebből az hogy a szex miatt vagy vele. Fényezed össze-vissza a palit. Semmi értelme másokkal ismerkedni amíg tudatosan nem dobod el. Nem tudsz mások felé nyitni. Mert nem is akarsz...
2021. nov. 20. 22:08
 6/39 Noren1989 ***** válasza:
60%
Szilvàsbuktàt, me azt szeretem.
2021. nov. 20. 22:10
 7/39 anonim ***** válasza:
76%

Biztos lehetsz benne, hogy dugja a feleségét is!

Mi akadályoz az ismerkedésben? Lesz olyan férfi, aki jó lesz az ágyban, és társad is lehet, nem rossz kompromisszum.

2021. nov. 20. 22:14
 8/39 anonim ***** válasza:
100%

En is ezt éreztem valakivel.

Amikor jott az életembe olyan akivel a szerelmbol a szex teljesen felülírta az addigi legjobb szexet

2021. nov. 20. 22:15
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

Nos, a kérdés és a leírás szöges ellentéte egymásnak.

Jó vele a szex, de nem kell.

Tedd fel a kérdést magadba, hogy szeretnél még tovább szerető lenni vagy inkább már egy stabil partnerre van szükséged?

2021. nov. 20. 22:16
 10/39 anonim ***** válasza:
46%
Nekem az a véleményem, hogy olyan sokat nem tudsz csinálni... Jó, persze, lezárhatod, és? Max. ugrik ez a jó szex is, és marad a semmi vagy a szar szex mással. Mert pusztán attól még, hogy őt kidobod, nem fog automatikusan megérkezni az életedbe az, akivel jó és minden más is stimmel. Bárcsak így, ilyen egyszerűen működne! Az igazság viszont az, hogy marha nagy mázli kell ehhez. Amíg az nincs, miért ne lehetne legalább remek szex? Van, aki szerint jobb szép türelmesen nélkülözni, amíg el nem jön az, akinek "kell", már ha egyáltalán eljön valaha? Ne már...
2021. nov. 20. 22:40
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!