Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik éve vagyok szerető. Mit csináljak ebben a szituációban?
A férfi nálam 25 évvel idősebb. A feleségével egyidős. Feltételezem, hogy 50+ korban, majdnem 30 év házasság után nincs köztük szexuális viszony. Ebben márcsak a számok miatt is biztos vagyok.
A férfi NAGYON jó az ágyban. Nagyon sok partnerem volt már, de ő tényleg a legjobb.... nagyon jó! Imádok vele szeretkezni, szexelni... Mindenki máshoz képest, nagyon-nagyon ért a szexhez.
Közben tudom, biztos vagyok benne, hogy én neki egy délutáni kis elfoglaltság vagyok, mint egy kis játékbaba. Nem velem osztja meg az aggodalmait, a boldogságát, a bánatát stb..... felületesen érintkezünk néhány órára néhány alkalommal aztán szia.
Ha holnap azt mondaná "elhagyom a feleségem és hozzád költözök!" - rögtön haza zavarnám, azt mondanám nincs nekem szükségem egy 50+ (félig elvált) férfira! Menj haza!
Szeretnék ismerkedni egyedülálló férfiakkal, de senki nem olyan jó az ágyban mint ő!
"Az interaktív szextárgy panaszai"
Milyen jó kis "haladó szellemiségű" vers lenne ebből, hipszterföldén.
Biztos lehetsz benne, hogy dugja a feleségét is!
Mi akadályoz az ismerkedésben? Lesz olyan férfi, aki jó lesz az ágyban, és társad is lehet, nem rossz kompromisszum.
En is ezt éreztem valakivel.
Amikor jott az életembe olyan akivel a szerelmbol a szex teljesen felülírta az addigi legjobb szexet
Nos, a kérdés és a leírás szöges ellentéte egymásnak.
Jó vele a szex, de nem kell.
Tedd fel a kérdést magadba, hogy szeretnél még tovább szerető lenni vagy inkább már egy stabil partnerre van szükséged?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!