Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmadik éve vagyok szerető....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmadik éve vagyok szerető. Mit csináljak ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

A férfi nálam 25 évvel idősebb. A feleségével egyidős. Feltételezem, hogy 50+ korban, majdnem 30 év házasság után nincs köztük szexuális viszony. Ebben márcsak a számok miatt is biztos vagyok.

A férfi NAGYON jó az ágyban. Nagyon sok partnerem volt már, de ő tényleg a legjobb.... nagyon jó! Imádok vele szeretkezni, szexelni... Mindenki máshoz képest, nagyon-nagyon ért a szexhez.

Közben tudom, biztos vagyok benne, hogy én neki egy délutáni kis elfoglaltság vagyok, mint egy kis játékbaba. Nem velem osztja meg az aggodalmait, a boldogságát, a bánatát stb..... felületesen érintkezünk néhány órára néhány alkalommal aztán szia.

Ha holnap azt mondaná "elhagyom a feleségem és hozzád költözök!" - rögtön haza zavarnám, azt mondanám nincs nekem szükségem egy 50+ (félig elvált) férfira! Menj haza!

Szeretnék ismerkedni egyedülálló férfiakkal, de senki nem olyan jó az ágyban mint ő!

2021. nov. 20. 21:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem, ha ilyen jó, mért nem jó így, ahogy van?
2021. nov. 20. 22:50
 12/39 anonim ***** válasza:
51%
Hát kedveském ezt neked kell tudni. Mi a fontosabb neked, a szíved vagy a puncid?
2021. nov. 20. 23:15
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Akármilyen jó a szex, magad is tudod, hogy ennek a férfinak a szemében csak egy kívánatos test vagy, és sose leszel több. Hogy a fenébe bírtad te ezt három évig?! Ha belátod, hogy ez kevés, akkor tovább kell lépned, kockáztatva a jó dugásokat, de esélyt adva egy valódi párkapcsolatnak. Addig is vegyél egy csiklóizgatós vibrátort.

Egyébként simán lehet, hogy dugja a feleségét is, akivel talán nyitott kapcsolatban élnek, és még mesél is neki rólad.

2021. nov. 20. 23:52
 14/39 anonim ***** válasza:
69%
Nem irigylem a nőket.
2021. nov. 20. 23:56
 15/39 anonim válasza:
39%
Mit tegyél ebben a szituációban? Add meg a számod :D :D XD
2021. nov. 21. 00:02
 16/39 anonim ***** válasza:
76%

Ez még mindig ugyanaz a troll xd

Ugyan ezt a kérdést ismételgeti kus változtatással.

Ne is bosszankodjatok rajta

2021. nov. 21. 00:11
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tovább kell próbálkozni, úgyis ráérsz pasizni, az estéid szabadok, meg a hétvégéd is.
2021. nov. 21. 00:12
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes eldöntened azt: számodra mi fontos az életben, milyen szerepet szeretnél betölteni, merre szeretnél haladni.

Önismeret, klinikai szakpszichológus sokat segítene.

Szerintem ismerd be önmagadnak, hogy csak és kizárólag az irányít, életedet az határozza meg, hogy "ki milyen jó az ágyban" és - úgy tűnik - más nem mérvadó egy kapcsolatban számodra.

Multifunkciós segédeszközök nem tudom mennyire oldanák meg e problémát ideiglenesen.

Szerintem nem kell újra és újra kiírni, mert minek.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2021. nov. 21. 04:39
 19/39 anonim ***** válasza:
77%
Jól elbacod a fiatal éveidet, idióta vagy.
2021. nov. 21. 06:36
 20/39 anonim ***** válasza:
81%

Amint láthatod-tapasztalhatod, egyedül ezt nem tudod megoldani.

A másik, linkelt kérdés 2020 októberi, amit szinte 100% hogy te írtál ki.

Ha több időt nem szeretnél elvesztegetni, párkapcsolati problémákban jártas és abban segítő pszichológust szakembert keress (általában írják keresőoldalakon, vagy honlapjukon), hogy milyen problémákban tudnak segíteni, mik azok a kiemelt területek, amivel foglalkoznak.

2021. nov. 21. 06:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!