Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadik éve vagyok szerető. Mit csináljak ebben a szituációban?
A férfi nálam 25 évvel idősebb. A feleségével egyidős. Feltételezem, hogy 50+ korban, majdnem 30 év házasság után nincs köztük szexuális viszony. Ebben márcsak a számok miatt is biztos vagyok.
A férfi NAGYON jó az ágyban. Nagyon sok partnerem volt már, de ő tényleg a legjobb.... nagyon jó! Imádok vele szeretkezni, szexelni... Mindenki máshoz képest, nagyon-nagyon ért a szexhez.
Közben tudom, biztos vagyok benne, hogy én neki egy délutáni kis elfoglaltság vagyok, mint egy kis játékbaba. Nem velem osztja meg az aggodalmait, a boldogságát, a bánatát stb..... felületesen érintkezünk néhány órára néhány alkalommal aztán szia.
Ha holnap azt mondaná "elhagyom a feleségem és hozzád költözök!" - rögtön haza zavarnám, azt mondanám nincs nekem szükségem egy 50+ (félig elvált) férfira! Menj haza!
Szeretnék ismerkedni egyedülálló férfiakkal, de senki nem olyan jó az ágyban mint ő!
Végül is elérte a célját, hiszen nem léptél le.
Akkor tudhatod, hogy elszántad magad, ha már nem akarsz vele szexelni.
Feltételezem, hogy 50+ korban, majdnem 30 év házasság után nincs köztük szexuális viszony. Ebben márcsak a számok miatt is biztos vagyok."
apa komplexusod van még pénztárca.. ezek segítik a jó szexet !
Nőként valóban könnyebb partnert találni DE kit?
A jól kinéző, sportos, magára adó, jó egzisztenciával rendelkező, kiegyensúlyozott, MEGBÍZHATÓ, szexben tapasztalt, idősebb férfiak elkeltek, férjek, családapák...
Sok éves házasságban vannak, amit nem fognak feladni gyerek-anyagiak-megszokás-társadalmi elismerés stb. miatt (...persze lehet kivétel, de nagyon- nagyon ritka).
Akit találhatok, arra nem jellemző a fenti sor.. vagy idős, szexben tapasztalt, de ha még nem kelt el ott bizony komoly gondok vannak....
Vagy nem ad magára, vagy szimplán csóró, feszült, maximálisan megbízhatatlan, értékrendje egyenlő a nullával, családot nem akar (anyagiak miatt leginkább), nulla felelősségérzet van benne (ezért sem akar komoly kapcsolatot, ezért is egyedülálló).
Nagyon jól nézek ki. Amiért teszek is.
Illetve a saját egzisztenciám is nagyon nagyon jó.
Ezért inkább csak olyanokkal ismerkednék, akinek szintén van stabil anyagi háttere.
Vagy ha nincs, akkor nézzen ki jól, legyen jó a szexben, legyen vicces, jó kedélyű, szórakoztató .. stb....
Komoly ellentmondás feszül aközött, hogy milyen nagy elvárásaid vannak, és hogy valójában csak egy ágyas vagy. Igen, téged használnak. (Szándékosan nem szeretőt írok, hiszen a te történetedben szeretetnek nyoma sincs.) Legyen akármilyen bunkó ez a férfi, te beéred azzal, ha időnként jól megdug. Körülötte forog az életed, függő vagy. Elhiteted magaddal, hogy úgyse találnál jobbat.
Már a tavalyi kérdésed is harmadik éve tartó kapcsolatról szólt (lásd #18), akkor most ez igazából a negyedik év? Netán az ötödik? Nem bánod, hogy így telik el az ifjúságod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!