Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevenné a barátnő ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevenné a barátnő ebben a versben a rejtett üzenetet?

Figyelt kérdés

Tudom, nem jó a vers. Lehetett volna sokkal jobbra is írni ezt a verset, de siettem! A lényeg az, hogy a kódot egy átlagos képességű barátnő, - ha nem mondják neki, hogy tartalmaz - magától észrevenné?

Mikor belenézek a két szép szemedbe,

Elcsodalkozom azon,

Gondolhat-e szívem másra vajon?

Csodállak téged, nekem más nem kell!

Sosem hagynálak el!

Ajkad ízét mindig érezni akarom.

Lágy bőröd érintésére igazán szomjazom.

Tudod, hogy csak ketten vagyunk a világon.

Azért, jöjj hát velem!

Lásd, szerelmünk örökké tart majd, ez nem kérdés.

Adjuk egymásnak szívünk, és tartsuk együtt!

Ketten ugyanis mindennel és mindenkivel megverekszünk.

2021. nov. 19. 19:44
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Az is igaz. Legközelebb úgy kellene csinálni, hogy spontán megmutatom valakinek. Persze akkor kidolgozottabb vers kellene, nem ilyen összedobott valami.

Vagy, találok egy másik kódolási módszert. :)

2021. nov. 19. 23:15
 22/24 A kérdező kommentje:
Persze, nem csak a hűtlenséget kódolhatom, hanem mást is. Majd meglátom. 😄
2021. nov. 19. 23:16
 23/24 A kérdező kommentje:

Ezt meg javítom, mert a nagy siettségben elírtam:

az alkotás öröme nem csak a cukormázban teljesedik ki.

2021. nov. 19. 23:21
 24/24 FoxtrotLidérc ***** válasza:
19%

Sima, modern versnek kifejezetten jó lenne. :))) Tetszik a kontrasztossága - a kezdőbetűkből összerakott szó rohadtul ellentétes azzal, amit a vers közöl. Remek! :)))

Hanem. Inkább légy férfi, és mondd el prózában azt ami történt. Vállald fel a párod előtt a dolgot. Ez a véleményem. Ezt a verset meg jól őrizd meg, és további információkért időről időre olvasd újra magányos éjszakáidon. :)))

2021. nov. 20. 01:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!