Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevenné a barátnő ebben a versben a rejtett üzenetet?
Tudom, nem jó a vers. Lehetett volna sokkal jobbra is írni ezt a verset, de siettem! A lényeg az, hogy a kódot egy átlagos képességű barátnő, - ha nem mondják neki, hogy tartalmaz - magától észrevenné?
Mikor belenézek a két szép szemedbe,
Elcsodalkozom azon,
Gondolhat-e szívem másra vajon?
Csodállak téged, nekem más nem kell!
Sosem hagynálak el!
Ajkad ízét mindig érezni akarom.
Lágy bőröd érintésére igazán szomjazom.
Tudod, hogy csak ketten vagyunk a világon.
Azért, jöjj hát velem!
Lásd, szerelmünk örökké tart majd, ez nem kérdés.
Adjuk egymásnak szívünk, és tartsuk együtt!
Ketten ugyanis mindennel és mindenkivel megverekszünk.
Az is igaz. Legközelebb úgy kellene csinálni, hogy spontán megmutatom valakinek. Persze akkor kidolgozottabb vers kellene, nem ilyen összedobott valami.
Vagy, találok egy másik kódolási módszert. :)
Ezt meg javítom, mert a nagy siettségben elírtam:
az alkotás öröme nem csak a cukormázban teljesedik ki.
Sima, modern versnek kifejezetten jó lenne. :))) Tetszik a kontrasztossága - a kezdőbetűkből összerakott szó rohadtul ellentétes azzal, amit a vers közöl. Remek! :)))
Hanem. Inkább légy férfi, és mondd el prózában azt ami történt. Vállald fel a párod előtt a dolgot. Ez a véleményem. Ezt a verset meg jól őrizd meg, és további információkért időről időre olvasd újra magányos éjszakáidon. :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!