Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha beleszerettem a masszőrömbe, de félő, hogy mi lesz a vége?

Figyelt kérdés

Van köztünk 18 év korkülönbség, én 21 ő 39.

Anyám és az ő anyja régi barátok kb. gyerekkoruktól kezdve.

Ráadásul anyám régimódibb is, félő , hogy a nagy korkülönbséget nem néznék jó szemmel.

Azt se akarom, hogy többé ne jöjjön, ha kiderülne, hogy semmi többet nem akarna tőlem.

Volt közben egy barátom, de se az érintése nem volt olyan se a közelsége, amolyan pótléknak éreztem, mert végig arra gondoltam, hogy ő , hogy érne hozzám. Ezért szakítottam is.

Több mint 3 éve jár hozzám.

Tudom nevetséges vagyok..biztos kinevettek, de próbáltam, hogy mindig szexisebb fehérneműt vettem fel, hátha másképp viszonyul hozzám, főleg mikor teljes testmasszázsról van szó, nem kell félreérteni nem szexmasszázs, a tanga rajtam marad.

De aztán kiderült, hogy sok sok fiatal lányt is masszíroz ezért gondolom rajtam sem lepődik meg.

tudtommal nincs már barátnője vagy 1 éve.

Legszívesebben rámásznék úgymond néha.

Nehezen bírom, de ha elutasítana félnék , hogy többet nem jönne. De csak rá tudtam gondolni akkor is ha mással voltam.

Feltennétek mindent egy lapra, vagy valahogy másképp közelítsem meg?

jan. 23. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Még is úgy tűnik mintha nem sokat beszélgetnétek...meghívhatnád utána egy üdítőre vagy sütire, hogy maradjon h többet tudjatok beszélgetni.
jan. 23. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hátha ő soha nem közeledett hozzád másképp mint masszőr, nem flörtölt, nem stírölt főleg ruhában akkor szerintem hiába csinálsz bármit. Ott fekszel előtte meztelenül (a tanga nem ruha hanem alsónemű) és nem közeledett amikor ruhában voltál soha? Nincs esélyed.
jan. 23. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Meg kell probalni, huzd ra a kezet a pinadra masszazs kozbe, erteni fogja
jan. 23. 21:37
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 Persze amikor szerelmes belé? Ja, csak talán megt*szná.

Nem, kérlek szépen ha soha nem volt félreérthető akkor hagyja békén mert ő szívja meg és nem a férfi.

jan. 23. 21:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Azért ahogy láttam sokszor méregetett úgymond a szemével, de , hogy milyen szemekkel néz amikor masszíroz azt nem látom mert fejjel lefelé vagyok többnyire.

Köszönöm az üzeneteket is nagyon gyorsan írtak többen is, talán felteszek mindent egy lapra.

Nincs nagyon kivel megbeszélnem és elmondanom, igazából pozitív vagy negatív irányba várok pici megerősítést.

Igen tudom, biztos nem vagyok normális.

jan. 23. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hátha nem zavar, hogy csak megt*sz akkor hajrá. Szerintem ha annyira, de annyira oda lenne érted akkor már töltött volna el veled kettesben időt, vagy randizni hívott volna. De tévedjek. Hívd el te ha van merszed.
jan. 23. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt minél hamarabb befejezném a helyedben, keress egy másik masszőrt.
jan. 23. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi lett
jan. 24. 05:14
 9/9 anonim ***** válasza:
De valószínű, hogy ez egy kamukérdés...
jan. 24. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!