Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Volt már olyan, hogy beleszerettetek egy másik lányba annak ellenére, hogy kapcsolatban voltatok? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Van barátnőm, de szépen lassan belezúgtam egy másik lányba.

A mostani kapcsolatom nem tökéletes, sok szempontból nagyon nem illünk össze a barátnőmmel, de eddig úgy gondoltam, hogy ez a kikacsintás csak egy fellángolás. De minél többet beszélgetek a "másik" lánnyal, minél többet tudok meg róla és minél többet vagyok a közelébe, annál inkább belehabarodom. Okos, intelligens, érdekes, szép... Totál odavagyok érte. Tudom, hogy én is bejövök neki, de nem fog rám mozdulni, tudja, hogy van barátnőm.

Nem tudom, hogy tegyem rendbe magamban ezt az egészet.

Hagyom kellene, és elfelejteni őt? Vagy hülye vagyok, ha elengedek valakit, akiről úgy érzem, hogy lehetne az igazi?

2018. jún. 24. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

"hülye vagyok, ha elengedek valakit, akiről úgy érzem, hogy lehetne az igazi?"

Igen.

2018. jún. 24. 21:34
 2/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Amikor párkapcsolatom volt, soha nem zúgtam bele másba. (Habár nagy hiba volt részemről mindkét mondatrész.)
2018. jún. 24. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Először is talán a legjobb az lenne, ha a barátnőddel szakítanál. Ahogy írtad, étzed hogy nem passzoltok egymáshoz. Ha pedig szeretnéd, nem foglalkoztatna ennyire a másik lány. De szakítás után szerintem ne fuss azonnal a másikhoz, hogy legyetek több mint barátok. Legalább is kb egy hétig ne... vagyis hát én abból indulok ki, hogy ha tudom hogy a srác tegnap szakított és már randizni hív, az nekem nem lenne szimpatikus. :)

Ha ennyire biztos vagy benne, hogy jobban összeillessz vele, mint a barátnőddel, akkor tényleg előbb a kapcsolatnak vess véget, utána meg úgyis alakulnak majd a dolgok.

2018. jún. 24. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Mi így jöttünk össze a barátommal. És sosem éreztem úgy, hogy bántaná, hogy szakított az akkori barátnőjével. Már több, mint 2 éve együtt vagyunk, nagyon passzolunk. Úgy érzem, ő az igazi. Meg kell próbálnod, mert ha nem passzoltok a pároddal és később szakítottok, bánni fogod nagyon.
2018. jún. 24. 22:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem te is tudod a megoldást. A jelenlegi barátnőddel nem illetek össze. Nem vagytok még házasok. Belehabarodtál az új lányba, akit sokkal megfelelőbbnek találsz. Mi a kérdés?

Egyébként gratulálok a hozzáállásodhoz, a kérdésed és a kifejtésed egy érett gondolkodású, jellemes embert sejtet. Maradj mindig ilyen!

2018. jún. 24. 22:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, és egy 5 éves kapcsolatot rúgtam fel egy “szerelem első látásra” helyzetet követően. Később össze is jöttünk, és egyáltalán nem bántam meg, pedig nagyon nehéz döntés volt. Neked kell tudnod, hogy mit érzel.
2018. jún. 25. 00:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Kétszer.

Mindkét esetben megbeszéltem ezt az akkori barátnőmmel és lezártuk a kapcsolatunkat.

Nehéz, de el kell fogadni, hogy nem te akartad az érzéseidet, hanem megjelentek és csak vannak. Elfojtani, megerőszakolni pedig nem jó, attól a jelenlegi kapcsolatod sem fejlődne. Akkor se, ha egyébként jól működne, ha pedig úgy látod, hogy nem igazán illetek össze, akkor csak húznátok egymás idejét, mert előbb vagy utóbb, de kibukna, hogy nem passzoltok. És ha egyszer ilyen érzés már felmerült, utána nem lenne az igazi és fel is merülne újra.

Én őszintén, persze tapintatosan megbeszéltem, de előtte ugyanígy őrlödtem.

2018. jún. 25. 06:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Volt.

A srác azóta már ex, amint rájöttem, hogy miről és hogyan leveleznek (barátnőm volt a csaj és véletlen nekem küldte el az üzenetét).

A nőci összeházasodott egy férfival, én meg 2 éves kapcsolatban élek.

Exem egyedül tengődik azóta is.

2018. jún. 25. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi lett a sztoriból, kérdező?
2021. szept. 8. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!