Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hazas ferfi aki beleszeretett egy masik nobe? Mit leptel? Elfojtottad vagy viszonyba keveredtel az illeto novel? Mi lett a vege?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 9. 10:51
2/9 anonim válasza:
Ha szerelmes vagy egy másik nőbe, akkor állj a feleséged elé, mondd el neki, és majd ő megmondja, hogy mit csinálj!
3/9 A kérdező kommentje:
2es..hagyva csapot-papot, gyerekeket es 20 evet magad mogott ?
2019. ápr. 9. 11:01
4/9 anonim válasza:
Akit én feleségül választottam, nem tudtam mellette másba beleszeretni és nem is kerestem/akartam. Ő belé sem voltam már szerelmes, de szerettem nagyon. Konzervatívan álltam hozzá, igaz ő nem, ez lett a vesztem... Ha másik nő után epekedsz akkor mi a francért vetted feleségül a mostanit? Ilyen embernek nem való házasság, aki házasság ideje alatt is keresi az utódot, a "lamourt". Nőkre jellemző ez a boldogsághajkurászás, de legalább itt most légy férfi, s hozd helyre a rossz döntésed, s válj el a feleségedtől.
5/9 anonim válasza:
Igen, ha másik nővel akarsz lenni.
Ha erre nem vagy képes, akkor meg hagyd az egészet.
Ne legyél gerinctelen.
6/9 anonim válasza:
Igen, ez lenne a minimum amit ennyi év után tehetsz! Elé állsz, és őszintén elmondod az igazat. Ő megérdemli, azt is, hogy ezek után eldöntse mit szeretne. Ne vedd el tőle az időt, hisz oly kevés van belőle, még gyerekkel is találhat olyan párt aki szereti, és nem veri át!
7/9 anonim válasza:
Miért szerinted az humánusabb ha folyamatosan a szemébe hazudsz és félrekefélsz? Ha őszinte vagy legalább van esély arra hogy békésen váljatok el. Ha szeretőt tartasz és egyszer kiderül akkor viszont tűri lesz nemulass.
8/9 anonim válasza:
A volt férjem. Beleszeretett egy munkatársába, és szinte egyik hétről a másikra kilépett az életünkből. Ráadásul a csaj meggyőzte, hogy költözzenek külföldre, így nem lesz gondja a gyerekkel, meg velem. Kb. 2 hónap után eltűnt a rószaszín köd, és vissza akarta könyörögni magát, de nekem már nem kellett így. Onnantól én lettem a szemét, aki tönkretette a családot, mert nem fogadtam vissza. Együtt maradtak a csajjal egy ideig, de állandóan veszekedtek, ezt az exem is többször mondta nekem. Aztán nekem is lett komoly kapcsolatom, onnantól méginkább dühöngött az exem, hogy másvalaki éli az ő életét. Kifizettük a házból és a párom hozzám költözött, és közösen neveljük a gyereket. Ő szakított a nővel, akiért otthagyott, összejött egy másik csajjal, aki 2 hónap után terhes lett. De mióta megvan az új gyerek, legalább egy kicsit leszállt rólunk.
9/9 anonim válasza:
Nem hiszek abban ,hogy egy emberöltőt le lehet élni házasságban úgy,hogy a párodon kivül mással ne szimpatizálj,vagy akár másba is szeres bele.
Kérdező,én nem itéllek el.Én is lassan 20 évet tudhatok magam mögött házasságban,de én is szerettem mást
A másik is viszont szeretett,úgy érztem,de egyikőnk sem mert lépni.Mai napig bánom és nem tudom elfelejteni
Halgass a szívedre!
Lehet le pontozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!