Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ferfi/no aki visszatalalt a hazastarsahoz miutan beleszeretett valaki masba?
tehat beleszeretsz valaki masba hosszu hazassag utan. Tudom egyeseknek elkepzelhetetlen, de ilyen is van.. Ugy dontesz, hogy nem lepsz, a hazassagod valasztod.
Hogy tudsz visszatalalni a tarsadhoz egy ilyen helyzetben? Lehetseges ez egyaltalan?
lehetséges, láttam iylet, de nem az igazi.
Normális ember nem fogadja vissza
így van, ezaz egyszerűbb megoldás, ahogy írták..éss mellé egy k**úrvanagy lustaság, és "
jajj mit fognak szólni az emberek...jajj milyen rossz véleményük lesz rólam és a családról, amikor mindenki úgy tudja, mi vagyunk a tökéletes család..."
Nem kezdett kalandozni, ez lenne a kérdés lényege. Nem tudtok olvasni?
Mondjuk a gyk nemzedéke nem is képes elfogadni a tényt, hogy az emberek különbözőek. Van aki végig hűséges szívvel lélekkel, mások nem, mások meg éreznek olyan dolgokat, amiket eredetileg nem akartak, csak így jött össze, de kitartanak a párjuk mellett. Az emberek nem nullákból meg egyesekből állnak, hogy bizonyos dolgok csak bizonyos eredményt hozhatnak, hanem elég bonyolult érzelmi világgal bírnak.
Szerintem ha az egyik fél a hűtlenkedés helyett a kapcsolat mellett dönt, akkor képes parancsolni az érzéseinek és még mindig könnyebben fedez fel örömöket a hétköznapjaiban, mint az, aki évről évre ugrál egyik "szerelemből" a másikba, és képtelen küzdeni egyetlen kapcsolatért. El kéne már felejteni, hogy mindenki egyforma és egyforma módon gondolkodik, elég hamis képet ad a világról...
És a kérdésben egyébként sem szerepelt hűtlenség. Csak egy fellángolás, ami el fog múlni. De egy életre szóló társ az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!