Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újra beleszerettem! Mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra beleszerettem! Mikor lesz már ennek vége?

Figyelt kérdés

Elég hosszúra sikeredett, de légyszi olvassátok el.:(

Van egy srác 3 éve kavartunk akkor kis naív 16 éves voltam. Jelenleg 19 vagyok, ő 29. Akkora összhang és megértés volt köztünk hogy rövid idő alatt belezúgtam. Úgy vettem észre rajta is , hogy kölcsönös az érdeklődése. A bökkenő csak az , hogy ő egy igazi nőcsábász, és nemtúlzok ha azmtondom, hogy simán volt 100 nővel(VSZEG TÖBBEL IS) csak szexuálisan.Valójában elég lelkisérült ember (mint ahogy én is), emiatt dacos is. Iszonyúan beleszerettem, ténylegazt érzem hogy senki más nemtudna úgy megérteni mint ő. Mások szerint is nagyon hasonlítunk kisugárzásban,viselkedésben,abban hogy mit mutatunk a külvilág felé stb. A huga a legjobb barátnőm így annó minden hétvégén láttam. Kicsit sztem félt tőlem, de néha kezdeményezett amitől én elzártam magam, mert tudtam hogy nem szabad egy ilyen gyerekkel összejönnöm, aki minden második csajba már volt az utcán. Túl sok elvem dőlt volna bele. Most meg itt állok mint a fába szorult féreg, nemhagytam hogy a szívem írányítson, most meg már mondhatni hogy 3 év után elég késő. A hétvégén a huga szülinapján voltam, azthittem hogy már szinte teljesen kivertem az agyamból, amíg nem láttam meg hogy másik csajjal flörtölnek egész este. Szószerint egy világ összedőlt bennem, amit ő is észrevett, sejtette is miért.Odajött, kérdezte, hogy minden rendben-e? egy szóval elintettem, hogy :Ja. ennyi igazából. De jelenleg nagyon rosszul vagyok, nem eszek, nem alszom ...Muszáj elfelejtenem őt.

Mit lehet csinálni? (Járok szórakozni, azóta már voltam pár fiúval, úgysem tudtam elfelejteni)

Bocs hogy ilyen nyálasra sikerült, de nagyon megtorpantam. :(

2014. márc. 4. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:

ÉS őszintén, mi az, amit iszonyatosan szeretsz benne?

Nekem ilyen felszínes férfi biztosan nem kellene.

2014. márc. 4. 22:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hogy senki másról nemtudom elképzelni azt hogy úgy megtudna érteni mint ő. Kábé ugyanazok a dacok vannak jelen a személyiségünkben és ezt ő is észrevette. Mintha minden egyes gesztusát érteném, mások elmebetegnek tartják. De közben meg tényleg undorítóan felszínes, ő ebbe menekül..
2014. márc. 4. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:

19 évesen még nem sok emberrel találkoztál, hogy ki tudd jelenteni, ő ért meg a legjobban. Viszont annyira nem érdeklődik irántad, ahogy láttad a bulin.

És ha ennyire nagy étvágyú, szívesen lennél neki egy újabb strigula, vagy el tudnád viselni, hogy folyamatosan félrelép? Mert ezek az emberek nem fognak leállni.

2014. márc. 4. 22:24
 4/9 A kérdező kommentje:
hát igen, énis pont emiatt nem engedtem neki. Pedig a huga mondta nekem, hogy halotta tőle, hogy velem tudna csak komoly kapcsolatba lenni. (ÉLetében egyszer láttam mosolyogni csillogó szemekkel, azt is azért mert kitöróen jókedvű voltam, éés mosolyogtam mint a tejbetök.)
2014. márc. 4. 22:27
 5/9 anonim ***** válasza:
És szerinted ezt hány strigulának mondta el már a srác, hogy "csakveledtudnékkomolykapcsolatbanlenni"? :D :D
2014. márc. 4. 22:44
 6/9 A kérdező kommentje:
hát nekem nem mondta, de a családja tud róla mindent. És ők nem etetnének be, mert szeretnek engem.
2014. márc. 4. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:
de lényegtelen. nem az a célem hogy meggyőzzek akárkit is csak az hogy FELEJTSEK.
2014. márc. 4. 23:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én most leszek 17 éves és picit hasonló helyzetben vagyok, már látom. Te nem mentél bele egy ilyen kapcsolatba én viszont naivan igen és hidd el, hogy nagyon megbántam. Tudtam, hogy milyen, hogy mit 'akar' mindenkitől(pedig velem egykorú!) és mégis hagytam magam mert azt hittem, hogy hasonlítunk meg a többi, amiket te is leírtál:)

Hogy mit lehetne csinálni? Erre én is kíváncsi vagyok!:)

2014. márc. 4. 23:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért vonz téged, amiért mást is. Vonzó és kész. Ne vedd bántásnak, de ha végigfut ez az agyadon, talán átlátod. A legtöbbekkel azért is jött össze, mert vonzó, ez az, amiért téged is vonz.

Azt írtad, hogy elfelejteni szeretnéd. Ezt tudatosan lehet csak megtenni, mert ösztönösen vonz, hiszen vonzó. Sorolj fel magadban fontos értékeket, amelyek számodra alap tényezők. Írtad, hogy vannak elveid; na, az már haladás, erre kéne még ráépíteni tudatosan.

Fontos tudatosítani magadban az eddig tapasztaltakat, pl ahogy a szülinapi bulin viselkedett... Még is mi tartaná te melletted? Csak strigula lennél.

2014. márc. 7. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!