Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Beleszerettem Apukám egyik barátjába! Mit tegyek? :-S

Figyelt kérdés
Apukámnak van egy barátja, általános sulis osztálytársa volt konkrétabban, csak nagyon jól megmaradt köztük a barátság. Kiskorom óta ismerem ezt a barátját. Bár aztán pár évre megszakadt vele a kapcsolat. Amikor úgymond megszakadt akkor én kiskamasz voltam, teljesen közömbös volt a számomra! Viszont most 23 vagyok, ő pedig ismét felbukkant. Számomra teljesen más, mint akkor .. Valahogy megláttam benne a férfit! Azóta folyton csak rá tudok gondolni! De ebben az a nagy gáz, hogy családapa, ráadásul ugye Apukám haverja is! Úgy hogy most magamba kell folytanom ezt az érzést, mert ha kiderülne, szüleim biztos kiakadnának!:-S Mit lehet ilyenkor tenni?? Elmúlik majd??:-(
2014. márc. 3. 02:17
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
titkos viszony :D
2014. márc. 3. 03:43
 2/6 anonim ***** válasza:
El.
2014. márc. 3. 04:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Sürgösen kapcsold be az eszedet és keress más valakit.

Ugyanis ezzel kirázólag magadat járatod le és csak te fizethetsz rá.

Inkább keress korodbeli, de föként FÜGGETLEN férfit.

2014. márc. 3. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem csak a szüleid akadnának ki. 23 évesen már kellene tudni uralkodni az érzéseiden. Miért akarod egy fellángolás miatt tönkretenni a házasságát, családját és a saját életed is.

Szerelmi bánatba még senki nem halt bele.

2014. márc. 3. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:
HA már 23 vagy, felnőtt vagy, ha ő független akkor semmi gond. Hajts rá.
2014. márc. 5. 16:02
 6/6 A kérdező kommentje:
De pont hogy nem független! 3 gyermekes családapa!
2014. márc. 6. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!