Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a párom barátjába. Segítség! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a párom, és ő is engem, jó a kapcsolatunk bár néha vannak kisebb viták, igaz nem rég vagyunk együtt. A barátjára eddig haverként tekintettem, mint egy jó ismerősre de msot valami meg változott, voltunk együtt bulizni, nem történt semmi, elszoktunk járkálni hármasban csavarogni,a párom én és az említett barát. Még eddig sose tekintettem rá így de most egyre jobban vonz és érzem hogy ő is vonzódik hozzám. Sokat gondolok rá, bűntudatom van emiatt és nem akarom őket tönkre tenni, pláne hogy még sosem csaltam meg senkit. Mit csináljak? Ugye ez csak egy fellángolás?2012. ápr. 3. 16:49
2/7 anonim válasza:
Én is voltam így az exem legjobb haverja iránt, de én egyértelműen el tudtam dönteni, hogy az csak sima vonzalom, fellángolás. Az ilyen elég gyakori, mert hát ugye az egy dolog, hogy az ember egy valakit szeret, de attól még nem immunis, ha meglát egy vonzó pasast. Ez nekem abból volt egyértelmű, hogy szerelmes a páromba voltam és csak vele tudtam elképzelni az életem. Ezt kellene felülvizsgálnod, hogy pontosan mit érzel a haver iránt. Ha folyton ő jár a fejedben és úgy érzed, erősebben érzel iránta mint a párod iránt, az úgy necces...
3/7 anonim válasza:
hány évesek avgytok?
mit érzel az egyik és mit a másik iránt?
4/7 anonim válasza:
szoval van egy tarsad de mast szeretsz. akkor mi a fenenek vagy az emlitett fiuval?! ez van... mar nem szereted ot es tovabb kell lepni. olyan nehez ez?!
5/7 anonim válasza:
Te nem szereted a pasidat! Akkor nem tetszene rajta kívül senki más, max elismernéd, hogy jó fej és jól néz ki, de nem vonzódnál felé! Ne húzd a fejüket, hagyd őket tényleg a fenébe, neked is jobb, ha időben kilépsz. A párodat azért, mert már nem szereted, a havert meg azért, mert ha ennyire gerinctelen, hogy a haverja nője felé kacsintgat, akkor nem lenne neked se valami jó parti, keressél egy igazi férfit, akinél tényleg nincsen jobb.
6/7 anonim válasza:
Nyomjátok hármasban,legalább kipróbálhatod a szendvics pózt is,ezt sem mindenki mondhatja el magáról :)
7/7 anonim válasza:
Jól mondják!
Hagyd békén mindkettőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!