Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a bátyám legjobb barátjába Ő is érez vmit? A többi lent
3 évvel idősebb nálam
A bátyám legjobb barátja
Egy iskolába járunk
Szerelmes lettem egy fiúba Októberben voltak diákanpok a bátyámék csinálták és végig jókat beszélgettünk volt egy iylen teaház ahova lelehetett feküdni pihenni voltak ilyen matracok és mindig odafeküdt mellém és a diáknap végén meg is ölelt és mindig "vhogy" a közelembe került. Vége a diáknapnak de azóta is látom iskolában szünetekben mindig odajön hozzám vagy távolról mosolyog beszélgetünk és felvettem msn-re és ott mindig rámír és aztmondja rám hogy "drága" meg "édes" és nem oylan értelemben hoyg de édes vagy. Moziba is hívott csak nem értem rá és ezért ő sem ment . Beleszerettem de szerintem ő is érez irántam valamit nem? Szerintetek? Micsináljak?
hA TESÓDAT NEM ZAVARJA NYUGODTAN!:d
Boccs a nagybetűért caps lock de má nem töröltem ki:P
És ha ő máshogy érez?
Vagy amit leírtam abból azt szűritek le hogy ő is viszonozza?
Hogy a büdös k*rva életben érezne mást?
Nyomulj, de ne rakd szét neki a lábad.
Hát szerintem biztosan érez ő is valamit, nagyon úgy tűnik azok alapján amiket írtál:)
Mi lenne, ha mégis összehoznátok a mozit? Meg szerintem te is érzékeltesd vele hogy bejön neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!