Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, beleszerettem a pasim legjobb barátjába! Mit tegyek?
Fu...de undorító dolog ez ba*d meg:@:@MInd 2 tök részéről!ha folytatod ezt akkor el veszted a mostani pasidat és a pasid meg egy barátot..mondjuk fel merül ez a kérdés: AZ ILYEN EGYÁLTALÁN BARÁT-E??
Velem ez történt.És kishija volt h az egyik legjobb barátomat nem öltem meg!
UNDORIÓ DOLGOT CSINÁLTÁL? ÉRETLEN KIS **** VAGY!!
19F
Hát gondolj bele hogy a pasid mit fog érezni a háta mögött a barátjával... hát ez nem szép dolog...(hogy szépen fejezem ki magamat)ezzel az ő barátságukat is elrontod...
de te tudod várj néhány napot hetet ha továbbra is így érzel beszéld meg vele...:::
Lehetsz vagy 15? Normális ember ilyet még részegen sem nagyon csinál.
Várj még. Ez csak egy fellángolás, valószínűleg heteken belül elmúlik. Ne dobd el a rendes kapcsolatodat egy új szerelemért, ami nemsoká kihűl.
hát te egy lotyó vagy.
ha megcsinálod amit ez a sok faasz itt javasol, h szakítasz a pasiddal aztán összejössz a legjobb barátjával, akk egy huszonötödik ku*va leszel a haverja meg egy g*ci. és nagy a valószínűsége h agyon fogja verni utána mindkettőtöket, anno mikor velem játszották ezt el én is ezt csináltam.
Van egy olyan mondás,hogy: ne hagyd el a szerelmedet egy olyanért aki tetszik,mert később ő fog téged elhagyni egy olyanért,akibe szerelmes!
Szóval sztem ne csinálj balhét,várj 1-2 hetet hogy ugyanígy fogsz e érezni!mert ha elhagyod a barátodat,akkor a "legjobb" barátját tuti megveri,egy életre összebalhéznak és a barátod szemébe egy k*rva leszel!Nem éri meg,mert sztem ez csak egy fellángolás,szal gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!