Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki olvas könyveket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki olvas könyveket a nőkről, segíthet neki az ismerkedésben?

Figyelt kérdés
Vagyis sokan panaszkodnak arra, hogy nehéz megérteni a nőket és elképzelni hogyan kéne viselkedni, hogy vonzalmat sikerüljön kiváltani belőlük. A könyvekben szépen leírják mire érdemes odafigyelni, de a gyakorlatban mégis minden kicsit más.

jan. 23. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
41%
Te valami incel lehetsz...
jan. 23. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
31%

Gyakorlatban az van, hogy jóképű gyerek vagy és akkor kellesz jó nőknek.

Egyébként meg kereshetsz csúnyát/dagit, akiknek nincs jobb lehetőségük, mint te.

jan. 23. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Azokban a könyvekben úgysincs normálisan leírva. Én nőként olvastam ilyeneket, már nem mintha vettem volna, de a jóakaratú ismerőseim megajándékoztak néhánnyal. Ilyenek voltak például benne, hogy mutasd a nyakad meg csavargasd a hajad. De ha megvan a vonzalom, akkor ezek maguktól alakulnak, ha bejön a pasi, önkéntelenül is dobálod majd magad. Ha meg nincs vonzalom akkor úgyis minden természetellenesnek hat. Veletek az a baj, hogy valójában utáljátok a nőket úgy általában, és nem kezdtek el normálisan, természetesen közeledni egyhez, akihez tetszik, hogy megismerjétek őt. "vonzalmat sikerüljön kiváltani belőlük" Mintha kb. azt írnád, hogy hogy tudnám átverni.
jan. 23. 22:55
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
nem értenek hozzá. PUA fórumokat olvass, meg olyan oldalakat ahol ezzel foglalkoznak
jan. 24. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy "a nők".

Ami az egyik barátnőmnek (legyen Viki) bejön, hogy légy rámenős, nagydumás, az engem pl totál elijeszt, és egy udvarias - vagy udvariatlan - hagyj békén lesz a reakcióm.

jan. 25. 08:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy 'a nők', de van olyan, hogy 'a nők zöme' 'a nők általában'
jan. 25. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!