Kvadrusz kérdése:
Tudnátok olyan könyveket ajánlani amelyek a kommunikációval foglalkoznak?(emberek közötti)
Figyelt kérdés
Érdekel a téma és a kommunikációs képeszségeim nem léteznek. Ezért szeretnék fejlődni.2021. dec. 26. 01:27
1/4 anonim válasza:
Allan Pease könyveire keress rá!
2/4 anonim válasza:
A Never Split the Difference (bocsi, a magyar címét nem ismerem) elképesztően jó könyv, napi szinten használom a benne tanultakat.
A How to win friends and influence people is jó az inkább ilyen józan paraszti ész téma, és állítólag a Emotional Intelligence: Why It Can Matter More Than IQ by Daniel Goleman is jó, de azt még nem olvastam.
3/4 anonim válasza:
Én nem mondom, hogy ne olvass ilyesmiket, de a kommunikációs készségeid attól fognak fejlődni, ha minél több időt töltesz emberekkel, kommunikálva, úgyhogy ha bármikor választani kell az olvasás meg valami emberes program között, az utóbbit válaszd.
4/4 anonim válasza:
Az utolsó jól beszél. Én sose olvastam túl sok könyvet, mégis sokan mondják, hogy nem rossz a kommunikációs készségem.
De ettől függetlenül kipróbálhatod, hátha tényleg segítségedre lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!