Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Merre vannak a fórumozó/bütykö...

Merre vannak a fórumozó/bütykölő/ismeretterjesztő cikkeket, könyveket olvasó, kevésbé filmes, sorozatos férfiak? Akik esetleg szeretnek sportolni is? (29 vagyok, nő.)

Figyelt kérdés

Akár itt is érdekelne az ismerkedés, de az is érdekelne, hogy milyen ötleteitek vannak.

Szeretek sportolni, jelenleg futok edző mellett, 1-2 félmaraton a célom, utána még nem tudom, hogy triatlon, terepfutás vagy esetleg aszfalton hosszabb távok. A Balatonátúszás és a Tisza-tó átúszása is mindenképp célom.

Kevés filmet nézek, sorozatot még kevesebbet. A színészek és a rendezők végképp nem érdekelnek. Regényeket nem olvasok. Zene általában a háttérben megy (bár a csendet is kedvelem) és eléggé sajátos az ízlésem, pl. 2000-es évek pop zenéi...

Szeretek főzni, sütni, vannak szobanövényeim, a későbbiekben kutyát is szeretnék tartani, sőt, szívesen futnék kutyával.

Szeretek tanulni, fejlődni, előrébb lépni. Most épp a német nyelvvel foglalkozom.

Szabadidőmben, amikor otthon vagyok, leginkább ülök a laptop előtt vagy telefonozom, azon cikkeket, fórumokat olvasok mindenféléről, ami érdekel. Pl. a kötöttpályás közlekedés érdekel, de talán meg tudnék szerelni egy mosógépet.

Nagyon igénylem a szabadban létet, a természet közelségét.

Szeretem a rövidebb utazásokat, kirándulásokat. Nem a strand vonz és nem bírom a meleget, a hűvös, a városnézés, a mászkálás, az aktív programok érdekelnek. Kedvemre való a bowling, a biliárd, az iszogatás.

Viszont kissé otthonülős vagyok.

Kitartó vagyok, fontosnak tartom a fejlődést, hűséges vagyok, igyekszem realista lenni. Ugyanakkor sajnos megijedek, ha valami nem elsőre sikerül vagy nem jól alakul. Nem mindig könnyű velem.

0 vagy 1 gyereket szeretnék, nagy családot semmiképpen sem. Persze ha ikrek érkeznek, az más kérdés. :D

Most ezt jól leírtam, nade egyébként ötletek is érdekelnek.

2022. aug. 1. 22:33
 1/5 anonim válasza:
Szerintem ez is olyan hogy kb bárhol... mert persze lehetne fórumokon de oda kisebb eséllyel jár úgy valaki hogy ismerkedjen? De szinte biztos itt is van 1-2 olyan aki ilyen mert én is részben azt mondanám hogy ilyen vagyok és sokban is hasonlítunk (a sportot leszámítva, inkább szeretek csak otthon csinálni bármit is) de csak 22 vagyok, de abban is biztos vagyok létezik tőlem egy évtizeddel idősebb aki hasonló és még ki is mozdul otthonról
2022. aug. 1. 23:23
 2/5 anonim válasza:
Sportolni,várost nézni-mászkálni jöhetnél velem..26F
2022. aug. 2. 00:25
 3/5 anonim válasza:

Rám illik a leírásod, de szerintem annyival több is vagyok, hogy én szeretek kiváló filmeket is nézni. Az is tetszik, amit magaddal kapcsolatban megosztottál. Szimpatikus nő lehetsz, olyan akit szívesen megismernék. Csak egy a bökkenő, ami egyben válasz is a kérdésedre... , hogy már külföldön vagyok évek óta. A többiek is szerintem sokan már lekötötték magukat, és a saját kis életükkel vannak elfoglalva, gondoskodnak a családjukról. Próbálnak megfelelni, talpon maradni ebben az igen változatos világban. Ezért nehezebb észrevenni őket..

29/F

2022. aug. 3. 02:07
 4/5 anonim válasza:
Nem tudom, írt-e valakinek, vagy jó női szokáshoz illő módon hirtelen 180 fokot fordult a gondolkodása, és már nem is akar beszélni senkivel.
2022. aug. 3. 14:17
 5/5 anonim válasza:
2022. aug. 4. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!