Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevenné a barátnő ebben a versben a rejtett üzenetet?
Tudom, nem jó a vers. Lehetett volna sokkal jobbra is írni ezt a verset, de siettem! A lényeg az, hogy a kódot egy átlagos képességű barátnő, - ha nem mondják neki, hogy tartalmaz - magától észrevenné?
Mikor belenézek a két szép szemedbe,
Elcsodalkozom azon,
Gondolhat-e szívem másra vajon?
Csodállak téged, nekem más nem kell!
Sosem hagynálak el!
Ajkad ízét mindig érezni akarom.
Lágy bőröd érintésére igazán szomjazom.
Tudod, hogy csak ketten vagyunk a világon.
Azért, jöjj hát velem!
Lásd, szerelmünk örökké tart majd, ez nem kérdés.
Adjuk egymásnak szívünk, és tartsuk együtt!
Ketten ugyanis mindennel és mindenkivel megverekszünk.
Akkor mindenkettőtöknek gratulálok.
Ha ez nincs elmondva, hogy van benne kód, akkor is feltűnik?
Nagyon gáz. Repülne a kis poéta.
De elbocsátó szép üzenetet én is írnék, kisfarkú lenne kiolvasható a kezdőbetűkből ☺️
(Azt csak zárójelben, hogy a versike önmagában is meglehetősen kellemetlen. Nagyon gagyi 🤦)
Mit akartál ezzel?😂
Megírod a világ legsablonosabb versét a szerelemről, amiben rejtetten közlöd vele, hogy amúgy megcsaltad? Mi köze ehhez a szerelemnek? A versért külön rúgnálak tökön, hogy duplán ótvar az ízlésed.
Mondtam, hogy a verset meg lehetett volna írni jobban is. Ezt a verset kb. 10 perc alatt dobtam össze, az oldalra, mint egy tesztpéldányt. Nem nőnek szántam, csak a módszert akartam kipróbálni, és arra tökéletes.
Inspiráció nélkül, 10 perc alatt talán Villon sem tudott volna jót alkotni.
Személyeskedni meg nem kell. Csak próbálgattam a szárnyaimat!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!