Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevenné a barátnő ebben a versben a rejtett üzenetet?
Tudom, nem jó a vers. Lehetett volna sokkal jobbra is írni ezt a verset, de siettem! A lényeg az, hogy a kódot egy átlagos képességű barátnő, - ha nem mondják neki, hogy tartalmaz - magától észrevenné?
Mikor belenézek a két szép szemedbe,
Elcsodalkozom azon,
Gondolhat-e szívem másra vajon?
Csodállak téged, nekem más nem kell!
Sosem hagynálak el!
Ajkad ízét mindig érezni akarom.
Lágy bőröd érintésére igazán szomjazom.
Tudod, hogy csak ketten vagyunk a világon.
Azért, jöjj hát velem!
Lásd, szerelmünk örökké tart majd, ez nem kérdés.
Adjuk egymásnak szívünk, és tartsuk együtt!
Ketten ugyanis mindennel és mindenkivel megverekszünk.
Ó, dehogynem tudnék. Csak tökéletesítni kell a módszert.
Egyébként meg az eredeti kérdésre várom a válaszokat.
Az volt a kérdés hogy észrevenné-e a barátnő a rejtett üzenetet és megválaszoltak: igen.
Ha tud olvasni, akkor biztosan.
De ha nem tud olvasni akkor ne olvasd fel neki és akkor nem is fogja észrevenni.
"Az oldalon tilos a személyeskedés"
Kajak? Hát ezt figyeld: egy antiszoc s..ggfej vagy, aki túlságosan is örömét leli a kegyetlenségben. Egy normális embernek ilyen még csak meg sem fordulna a fejében.
A kérdésre meg:
Igen, szinte azonnal észrevettem.
De ez nem változtat az előző hozzászólók megállapításain.. ;)
Csináld csak nyugodtan, 16-os. Még eleresztesz pár ilyen megjegyzést, és repülsz az oldalról személyeskedés, és a szabályok semmibevétele miatt. Ez az oldal arra van, hogy kérdezzenek, és ha én az irodalom sötét oldaláról értekezek, akkor megtehetem. És igen, ez valóban botrányos, sőt talán beteges dolog, hogy romantikus versbe hűtlenségre való utalást teszek. Csakhogy a alkotás öröme nem csak a cukormázban teljesesik ki.
Ha a művészvilágot az ilyen emberek irányítanák mint te, akkor igencsak szegény lenne. Akkor Picasso is visszavonult volna, miután az egyik művét kritika érte, sőt "négy évig festett testrészek zagyvalékának" vagy egy "őrült álmának" tartották. Pedig én még csak hozzá sem hasonlítom magam, csak kísérleteztem egyet. 😱
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!