Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az neked ha egy nő nagyon ragaszkodik hozzád?
Figyelt kérdés
Milyen egy ilyen nő, hogyan viselkedik?
Tegyük fel hogy tetszik neked és úgy alkoss véleményt erről a dologról.
tegnap 22:15
1/3 anonim válasza:
ha nekem is tetszik, akkor jó érzés természetesen
A viselkedése egy ilyen nőnek, nem csak a ragaszkodásra vonatkozik.
Vannak totál általános jegyei, minthogy érdeklődik utánam, keres, szeret velem lenni, kölcsönösek az érzelmek, abszolúte oda-vissza irányban vannak.
Számít neki a véleményem.
Érzem, hogy szüksége van rám.
--> de ez mind olyan ami jellemző egy jó kapcsolatra is.
Beteges változatával van csak baj, ha én nem akarok tőle semmit és ezt el is mondtam jónéhányszor de nem hagy békén,. --> de ugye nem ez volt a kérdés.
2/3 Fragments of Fantasy válasza:
Ha egészséges a ragaszkodása és az enyém is hozzá, akkor nagyon jó érzés.
3/3 anonim válasza:
Ha nincs kapcsolatban es kolcsonos akkor konnyu, ha kapcsolatban van akkor inkabb arra biztatom hogy oldjak meg. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!