Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mihez ragaszkodik még ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez ragaszkodik még ebben az esetben,és mi ez az érzés?

Figyelt kérdés
Egymásba szerettünk ugy hogy mindketten házasok vagyunk,fél évig voltunk "együtt" 2 hónapja megy a huzavona,nem tudjuk elhagyni teljesen egymást .én még mindig szerelmes vagyok, ő azt mondja hogy részéről vége ennek az érzésnek ,de ami benne van az több mint barátság ,de nem szerelem már És emiatt nem akarja megszakítani a kapcsolatot teljesen. Véleményetek?
2024. máj. 6. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexeltek is, akkor nem tud lemondani róla, mert újdonság. Ha nem volt semmi ilyen, akkor meg az érzés hiányzik neki, amit nyújtott az egész. A lebukás izgalma stb.
2024. máj. 6. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Toxikus és ostoba mindkét fél. A nőnek hiányzik az izgalom az életéből ezért kalandozott. A férfinek meg egy friss punci hiányzott, valami új. Megkapták, amit akartak. De egyik fél szeretné tovább feszíteni a húrt, amit a másik nem tud elfogadni és inkább növeli a lebukás veszélyét.
2024. máj. 6. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátság extrákkal típusú kapcsolatban akar veled lenni.
2024. máj. 6. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az új puncihoz ragaszkodik, jobb mint az otthoni x éve megszokott, az érzés pedig a kanosság, az "üríteni akarok" érzése.
2024. máj. 6. 14:34
 5/7 A kérdező kommentje:
volt szex az első de már nincs,és alig tudunk találkozni távolság miatt is
2024. máj. 6. 16:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kipróbált és ennyi.

Nyilván nem akar teljesen elveszíteni, egyrészt nem hiányzik neki a harag, feszkó, másrészt felrak a polcra, amennyiben szexre vágyna.

Nem minősíteni akarom őt ezzel, lehet ettől még jó ember, de hogy nem érez írántad, az tuti!

Nem te vagy az a nő, akivel megosztaná az életét. Te vagy az az opció, akit egy hónapban egyszer elvihet kajálni, bónuszban meg is dughatja...

2024. máj. 6. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:

"2 hónapja megy a huzavona" - kell ez neked?

"nem tudjuk elhagyni teljesen egymást" - szerintem főleg te nem tudod.

"alig tudunk találkozni távolság miatt is" - csak a jövőbeli esetleges lehetőséghez ragaszkodik - talán még esetleg lesz valami halvány jövőtök, de jelenetek nincs. (Akkor hogy lehetne jövő??)

2024. máj. 12. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!