Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minimum 5 éve együtt elő párok, házastársak, nők, ti milyen gyakran borotváljátok magatokat intim helyen?
Figyelt kérdés
Ha nincs már olyan gyakran szex, attól még szőrtelenítitek azt a részt vagy kicsit elhanyagoljátok már?2021. nov. 18. 18:36
31/34 anonim válasza:
28
Aki fürdik, zuhanyzik annak ez nem okoz gondot.
A szőr meg nem véletlenül van ott, ahogy a szempillád, szemöldököd sem.
32/34 anonim válasza:
31. Na de ők rommá nyalják és szopják egymást, sőt onnan ebédelnek és vacsoráznak. Remélem így már érted! Elég nehéz lenyalni a fanszőrzetről a pörkölt szaftot, meg hát akkor pár szőrszál is torkukon akadhat. Nekik a szőr az káros.
33/34 anonim válasza:
Van amikor nem szoktuk, van amikor mindketten csupaszok vagyunk változüteljesen(de én hetente kb ő meg 2-3 naponta)... mi szeretjük így variálni :) de az is szexi amikor azt mondja "oh bocs nem készültem" de ha hirtelen meglep csupaszon az is annyira.. ebben én fura vagyok tudom... minden férfinak kb alap hogy a nő csupasz mindenhol.
26/F
34/34 anonim válasza:
#30: Ha a párodat ennyire nem érdekli a boldogságod, ugyan miért is vagy hű hozzá? Keress egy házibarátot, és ne meséld el senkinek, akkor nem fognak ítélkezni olyanok, akik fel sem fogják a helyzeted.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!