Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minimum 5 éve együtt elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimum 5 éve együtt elő párok, házastársak, nők, ti milyen gyakran borotváljátok magatokat intim helyen?

Figyelt kérdés
Ha nincs már olyan gyakran szex, attól még szőrtelenítitek azt a részt vagy kicsit elhanyagoljátok már?
2021. nov. 18. 18:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
20%
Közel 20 éve vagyunk együtt és a lotéri doglott kutyát se érdekli, hogy hogyan nézek ki a bugyi alatt. Azt bezzeg szóvá teszi a párom, hogy kicsit lenott a hajfestésem , ciki... Lwvontam a kovetkeztetest, kerestem egy szeretőt és első ajándékként vettem neki egy borotvát. Holnap kapja meg, ügyes fiúnak látszik, úgy használja, ahogyan akarja.😀
2021. nov. 18. 18:57
 2/34 anonim ***** válasza:
93%
11 éve együtt, és nem ritkult a szex, de nem borotvalkozok mindig. Amikor időm, kedvem van hozzá, a párom nem zavarja a szőr, volt hogy ö kérte konkrétba hogy legyen már olyan retros szőrös.
2021. nov. 18. 19:00
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Hetente egyszer
2021. nov. 18. 19:15
 4/34 anonim ***** válasza:
25%
20 éve nem borotválom, mikor már elég hosszú és öreg egy szőrszál, kihullik magától.Gatyámba este találok mindig egy csomót.Józsi bácsi 64F
2021. nov. 18. 19:22
 5/34 anonim ***** válasza:
18%
Kaszával hetente - mert annyira dús.
2021. nov. 18. 19:23
 6/34 anonim ***** válasza:
87%
7 éve együtt, mikor már zavaró, 0,5-1 cm körül akkor leszedem. Ha előbb jut eszembe, akkor előbb. Nem csinálunk ebből ügyet. Ettől függetlenül rendszeresen élünk nemi életet.
2021. nov. 18. 19:26
 7/34 anonim ***** válasza:
53%

Józsi bácsi!

Mindig jókat mosolygok ha látom valahol a válaszát.Most is vigyorogtam először, de utána bökékeltem, mert elképzeltem mit írt le, és a vacsora is fel jött.

2021. nov. 18. 19:52
 8/34 anonim ***** válasza:
76%
Nyáron heti 2, télen heti 1. Nem stresszelek, ha nem vagyok tükörsima, de nem viselem el magamon sokáig a szőrt. Ez nem a páromon múlik, hanem a saját komfortérzetemen. Ahogy az is, hogy kizárt, hogy elhízzak.
2021. nov. 18. 19:53
 9/34 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem borotválkozom intim területen, szingliként se, kapcsolatban se.
2021. nov. 18. 20:08
 10/34 anonim ***** válasza:
46%
Hosszú kapcsolataimban minden másnap. Nem érezném magam vonzónak szőrösen. Kapcsolaton kívül havonta egyszer menstruáció előtt, higiéniai szempontból.
2021. nov. 18. 20:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!