Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minimum 5 éve együtt elő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minimum 5 éve együtt elő párok, házastársak, nők, ti milyen gyakran borotváljátok magatokat intim helyen?

Figyelt kérdés
Ha nincs már olyan gyakran szex, attól még szőrtelenítitek azt a részt vagy kicsit elhanyagoljátok már?
2021. nov. 18. 18:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

hetente, kb mind a ketten. Nem csak a szex miatt (bár a szex is jobb "csupaszon"), minden szempontból jobb, kellemesebb, könnyebb tisztán tartani, és mindketten úgy gondoljuk, hogy így esztétikusabb.

De ez mindenkinél más, van akinek szőrösen is tetszik, másoknak meg csupaszon, mindenkinek egyéni döntése. Ha e tekintetben is hasonló ízlésű az ember párja, akkor minden rendben.

2021. nov. 19. 10:34
 22/34 anonim ***** válasza:
Pont 5 éve élünk együtt, a szex nem ritkult. Teljesen változó a borotvalkozásom, általában heti 1-2, de van, hogy ritkábban, van, hogy gyakrabban, a férjemet nem érdekli. Néha gyantázni is járok, akkor legalább egy kicsit nyugtom van a folyamatos borotválkozástól, de nem mindig van hozzá hangulatom.
2021. nov. 19. 14:35
 23/34 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy az ide kommentelő nők szerint nem ritkult a szex. Kíváncsi lennék a férjük véleményére is. :D
2021. nov. 19. 15:04
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
#23: gondold át ezt újra, én az 1- és vagxok és feleség.😒
2021. nov. 19. 15:08
 25/34 anonim ***** válasza:
75%

Az ő véleménye is ez. Nyilvánvalóan sokkal többen fognak ilyen kérdéshez írni, akiknél van szex, mivel az ember még anonim oldalakon sem oszt meg szívesen rossz dolgokat magáról, mert egyszerűen rossz érzés leírni. Ezért van az, hogy itt a válaszolók többsége jól keres, alig iszik alkoholt, nem dohányzik, rendszeresen sportol. Ezek nem feltétlen hazugságok, mert bár nyilván sokan nem így élnek, de azok akkor nem fognak válaszolni. Ha én egy "Milyen gyakran iszol?" kérdés alá beírom, hogy napi 3 vodka a minimum, akkor lepontoznak, meg százan lehordanak, hogy alkesz vagyok. Akkor inkább ignorálom a kérdést.

Ez az oldal nem alkalmas reprezentatív felmérésekre, mindig azok fognak egy adott kérdésre többen válaszolni, akik egy kicsit "dicsekedni" akarnak.

2021. nov. 19. 15:13
 26/34 anonim ***** válasza:
23: én vagyok a 20., nálunk egy idő után csökkent a szex, de a leírtak alapján nem a punci szőrössége (vagy nem szőrössége miatt).
2021. nov. 19. 15:16
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
25. Én évek óta leírom a szánalmasan nulla szexuális életünket.
2021. nov. 19. 18:15
 28/34 anonim ***** válasza:
20%

Nem a párom miatt borotválkozok, hanem mert egészségtelen a szőr, meg az abba beleragadó hüvelyváladék és vér.

"Védő szerepe" van, hát persze. Ezt nekem senki nem magyarázza be, mert bullsht.

2021. nov. 19. 18:26
 29/34 anonim ***** válasza:
#23 azért az elég egzakt, hogy amikor összejöttünk is átlag heti 3x bújtunk össze meg most 8 évvel később is. Ez nem egy vélemény kérdése, ezek fix tények :D Szóval a férjem is ugyanazt mondaná, hogy nem ritkult.
2021. nov. 19. 19:05
 30/34 anonim ***** válasza:
Jó nektek, mákotok van egymással. Azt nem értem, hogy az elején miért nem lehet közölni azt, hogy nézd, nálam a szex hatodrangú kérdés. A legjobb az ha nincs. Ilyenkor az ember nem áldoz fel éveket az életéből, nem kell elválnia, nem kell újrakezdenie vagy lecsúsznia.
2021. nov. 19. 19:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!