Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki támogatna egy ilyen változt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki támogatna egy ilyen változtatást itt a Felnőtt párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az összes incelekről, femcelekről, anyagias nőkről, mamahoteles férfiakról, egyszerű munkásokról szóló kérdést száműzni kellene egy külön erre kialakított "Dühöngő" kategóriába és ott elszórakoztathatnák egymást azok, akik ezért járnak ide fel. Ott moderáció se kellene, és az értékelés is ki lenne kapcsolva, mint pl. az Ismerkedés alatt. Ha a Dühöngőn kívül valaki mégis ilyen kérdést tesz fel, illetve ilyen válaszokat ír, az jelentés alapján szankcionálva lenne, függetlenül attól, hogy mióta tag és milyen addigi értékelése volt.

2021. okt. 24. 13:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
50%

Jó lenne, ha befejeznéd a szőrszálhasogató okoskodást. Baromira irritáló. Ráadásul semmi köze a témához, szóval még offolsz is. Pont az ilyen embereknek lenne jó a dühöngő, akik kötekedni akarnak és értelmetlen vitát generálni kicsinyes dolgokon.

2021. okt. 24. 16:50
 32/39 anonim ***** válasza:
Igen, rengetegen csak kötekedni járnak ide és nem építik a közösséget, csak rombolják és toxikusan mérgezik.
2021. okt. 24. 17:38
 33/39 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges, mert időszakonként feltűnik egy-egy beakadt lemezes, aki csak ilyen kérdéseket tesz fel, akkor mindegyiknek külön kategóriát kell nyitni?
2021. okt. 24. 17:43
 34/39 A kérdező kommentje:
#31: Ha úgy vesszük, a kávézó kávézásra való, a busz tömegközlekedésre, az utcán csak azért sétálnak az emberek, mert el akarnak jutni A-ból B-be, a bulikban meg csak táncolnak, szórakoznak. Sok naiv ember meg ilyen helyeken ismerkedik vagy ismerkedett meg. Szörnyű hogy milyen világot élünk. De köszi, hogy ezt most helyretetted. Látod, máris kicsit jobb hely lett a világ.😉
2021. okt. 24. 17:52
 35/39 anonim ***** válasza:

6-os én csak demozni a weboldal sablont fogom 40-esként. Ha tanácsot adok akkor én nem szoktam belevinni a személyes cuccaimat hanem kivülállóként objektívan igyekszem tanácsot adni, segíteni, ha a kérdésben bő infot adtak.

Ha szubjektivan kérdezik akkor is probalom azt is kivulallokent mert az az ő kapcsolata nekem nincs közöm hozzá.

Az hogy ki hogy értelmezi az online térben megint mas lehet, mint ahogy én gondoltam.Vannak taplok akik minden szarnak elhordjak az embert de igazabol most miert kéne foglalkoznom ezzel az az ő gondolata ahhoz meg semmi közöm.

Van hogy az emberek plane online térbe félreértik a masikat. Van hogy te is félreértelmezhetsz egy választ amit te inkabb szubjektivan néztél míg az a 40-es objektivan.

En pl. ebben a kategoriaban amugy is csak idonkent olvasgatok es adok tanacsot vagy segít neki vagy nem ő kérdez én válaszolok, de mindenki ugy éli az életét ahogy akarja, ahogy jó neki, szoval nem én lennék a célcsoport. 😏

2021. okt. 24. 18:24
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
#35: megint szalmabáb érvelsz. Más nincs az eszköztáradban? Például valódi érvek.
2021. okt. 24. 18:55
 37/39 anonim ***** válasza:

Nekünk gyerekkorunkban volt dühöngő falunk. Anyukám tök jó kreatív egyik ilyen ötlete volt, a falra ragasztott egy nagy csomagoló lapot és mikor hazamentünk iskolából mondta, hogy van dühöngő falunk ahova leírhatjuk ha valami nem tetszik. Én amire emlékszem, hogy talán az első amit írtam, hogy nem akarok énekkarra járni, utálom. :)

Szóval ez nem olyan dühöngő fal volt, mint a te dühöngő topic ötleted, de köszönöm, hogy eszembe juttattad ezt a cuki emléket. Mosolyogtam egyet és bár ez egy szubjektív vélemény volt részemről, de nekem most ez a dühöngő szó jókor jó időben juttatta eszembe ezt és csak meg akartam köszönni és elnézést a szubjektív válaszért.

2021. okt. 24. 19:12
 38/39 A kérdező kommentje:
#37: Amennyiben sikerül egyetlen hasznos választ is írnod provokálás és mellébeszélés nélkül, majd kiderül.
2021. okt. 24. 19:20
 39/39 anonim ***** válasza:
#39: Miután tisztáztuk az általad írt ordító önellentmondásokat, majd talán arra is sor fog kerülni.
2021. okt. 24. 19:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!