Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki támogatna egy ilyen változtatást itt a Felnőtt párkapcsolatokban?
Én támogatnám a külön kategóriát!
Ott ők is leírhatnák a maguk baját, aki akar válaszol nekik!
Felnőtt párkapcsolatok kategóriát azoknak engedném használni, akik érdemi, konstruktív eszmecserét szeretnének folytatni! Van itt sok értelmes ember, akik jó válaszokat adnak, de amikor kérdez valaki valamit, és öt válasszal később már nem is arról van szó ami a kérdés volt, hanem valami incel "baromságról", akkor azon ki tudok akadni!
Juj de jó. Én az oldalon elszaporodott begyöpösödött 30-40es erkölcscsősz nőknek hoznék létre egy új kategóriát bigottéria néven.
Ott lehetne demózniuk a tökéletes modorukat egymás között. 😁
#1: Az éremnek két oldala van, csak az egyiket nem tudod száműzni.
#2: Erre gondoltam én is. Nem gond az, ha valaki a frusztrációit le akarja vezetni, az viszont igen, hogy a normálisan kiírt kérdéseket is szét trollkodják és pár válasz után indul az "incelek vs incelinák" előadás.
#3: Drága mulatság lenne ez a Webminute Kft-nek.:)
#4: Egyrészt nem látjuk és nem is tudhatjuk, hogy kik állnak a kérdések mögött. Szerintem nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy 40-45% trollkodás kb. ugyanennyi a pontozgatós kérdés és csak a maradék a valós.
#5: Egészségedre
#6: Ezért gondoltam én is. :)
Én már többször feldobtam, hogy kéne egy 18+ -as, Gyakori HARD.
Egy olyan részleg, ahol csak a személyes adatok lennének tiltottak, semmi más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!