Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek a magassarkús csajok?
Figyelt kérdés
.jan. 23. 19:20
1/8 anonim válasza:
Hozzám nem szoktak, pedig igényem lenne rá?
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem inkább lapos sarkú csajok jönnek be.🙂
jan. 23. 19:30
6/8 mikeXxX válasza:
Nem jönnek be az ajtón hozzám nem is értem 🤣!
7/8 anonim válasza:
Hát én ilyen túrázós kimozdulós típus vagyok, de nyilván ha olyan az alkalom, akkor nem zavar, sőt hát persze, nőies nőt akarok páromnak, legyen magassarkúban mikor olyan az alkalom és így érzi jól magát.
Szóval érted, nem akarok egy olyan városi pichát, aki akkor is képes magassarkút felvenni, mikor lemegyünk faluba a rokonokhoz, vagy hasonló. Valami józan egyensúly és határok azért vannak nálam erre, de azért széles a tűréshatár a két véglet között, így általában véve nem szempont ismerkedéskor.
8/8 A kérdező kommentje:
Még a én lennék a világ leggazdagabb embere, akkor se kellene nekem olyan nő, aki magassarkút visel, még ha alkalmanként húzza fel magára.
jan. 24. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!