Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Fontos, hogy milyen...

Csajok! Fontos, hogy milyen márkájú magassarkút vegyünk?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl egy sima CCC-s magassarkú cipőre és egy Kazarra vagy akár MK-ra. Kívül ugyanúgy néznek ki és belül is ugyanabból az anyagból készült. Számít valamit egyébként ilyen esetekben a márka természetesen azon kívűl, hogy flex.

(Nem az a kérdés melyik magassarkúban nem fáj a lábam!!!!)

2021. júl. 6. 02:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szamit.
2021. júl. 6. 08:15
 2/5 anonim ***** válasza:
77%

Ja, annyi a különbség, hogy a CCC-s műbőr(!) Jenny Fairy cipő 3 órát volt a lábamon, majd csak úgy a semmiből elszakadt lépés közben, a márkás cipőket meg évekig hordom, amik nem mellesleg igazi bőrből vannak...

Persze a CCC-ben is vannak 3 óránál tartósabb cipők :D De nekem egyik sem bírt ki 2-3 hónapnál többet, az egyetlen márka amiben megbízok onnan, az a Lasocki. Nekem azok is simán bírnak pár évet, de sajnos ritka, hogy megtetszik tőlük valami.

2021. júl. 6. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:
53%
az összes fast fashion cipőmárka cipői műbőrből vannak. tetszik, nem tetszik, a bőr drágább, de minőségibb és tartósabb mint a műanyag. (mondjuk nekem sajátos okokból "nagy" márkák cipői ritkán jók, egy helyi kereskedés csináltat kisszériás modelleket, azokat hordom, velük ismerjük egymást, látatlanban is félreteszik a méretemet, mert tudom hogy kényelmes lesz.)
2021. júl. 6. 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
CCC-ről nem tudok nyilatkozni de pl. a kínai oldalakról vásárolt tűsarkú cipőim hiába néztek ki a képen csodásan, már kézhez kapva se látszik rajtuk az az igényesség mint egy márkás cipőn. És hát sajnos nekem is nagyon hamar tönkre mennek ezek a cipők, egy-két alkalmat bírnak csak. Meg mondjuk ez egy szubjektív dolog de nekem a márkás cipők (Vagabond stb) mindig kényelmesebbek voltak
2021. júl. 6. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Mezei grészlendes csizmába belerohadt konkrétan a lábam, hidegben is izzadt, borzalmas, gusztustalan volt hordani, hiába nézett ki jól. Egy szezon után már olyan csúnya, leharcolt külseje volt (pedig rendszeresen tisztítottam), a belseje is szétjött, hogy nem lehetett már felvenni gyakorlatilag.

A valódi bőrből készülttel soha nem volt ilyen gondom. Igen, 3-4x annyiba került, de megérte. És évek után is úgy fest, mintha új lenne.

2021. júl. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!