Csajok! Fontos, hogy milyen márkájú magassarkút vegyünk?
Gondolok itt pl egy sima CCC-s magassarkú cipőre és egy Kazarra vagy akár MK-ra. Kívül ugyanúgy néznek ki és belül is ugyanabból az anyagból készült. Számít valamit egyébként ilyen esetekben a márka természetesen azon kívűl, hogy flex.
(Nem az a kérdés melyik magassarkúban nem fáj a lábam!!!!)
Ja, annyi a különbség, hogy a CCC-s műbőr(!) Jenny Fairy cipő 3 órát volt a lábamon, majd csak úgy a semmiből elszakadt lépés közben, a márkás cipőket meg évekig hordom, amik nem mellesleg igazi bőrből vannak...
Persze a CCC-ben is vannak 3 óránál tartósabb cipők :D De nekem egyik sem bírt ki 2-3 hónapnál többet, az egyetlen márka amiben megbízok onnan, az a Lasocki. Nekem azok is simán bírnak pár évet, de sajnos ritka, hogy megtetszik tőlük valami.
Mezei grészlendes csizmába belerohadt konkrétan a lábam, hidegben is izzadt, borzalmas, gusztustalan volt hordani, hiába nézett ki jól. Egy szezon után már olyan csúnya, leharcolt külseje volt (pedig rendszeresen tisztítottam), a belseje is szétjött, hogy nem lehetett már felvenni gyakorlatilag.
A valódi bőrből készülttel soha nem volt ilyen gondom. Igen, 3-4x annyiba került, de megérte. És évek után is úgy fest, mintha új lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!