Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt miután bevallottátok a szeretőtöknek, hogy belészerettetek?
Beleszerettem, és már nem tudok ezzel a lelki teherrel élni, tudván, hogy neki örök második maradok.
Nem merem a szemébe mondani...
Onnanstol nem tudnál pasizni es normalis kapcsolatot keresni mellette mert hogy néz ki az hogy szereted es kozben pasizol. Hiteledet vesztené.
Csak epp erre rá fog vezetni a kényszer ha nem akarsz egyedul megöregedni.
Nálunk eddig ennyiben változott habár mi mindketten egyedülállóak vagyunk. Éltem mellette a kis szabad életem, mire ő szerelmet vallott és várta en hogyan döntök szeretem e, aztán már feltekeny is lett aztán ugy ereztem szeretem igy mondtam es azota le vagyunk "kötve"egymáshoz, innenstől a párkeresés megcsalásnak minősülne, es ma sem tudom jól döntöttem e, es azzal nem számoltam hogy bevállalom e azt is ha esetleg rosszul döntök "rossz" ember mellett, azaz akarom e én akkor is ha nincs hosszu jövője a dolognak, azaz rászánok e éveket ugy hogy lehet nem kéne es csak bukni fogom.
De ugye az ilyen kapcsolatokra rendszerint jellemző az, hogy senki nem gondolkozik magán sem, hogy mit csinál, es nem tervez, es semmi nem ésszerű, így én sem gondolkodtam illetve a gondolataim is ködösek voltak csak(just do it és ennyi), sodrás csak az egész.
Annyi szerencsém van az egészben csak, hogy legalább független egyedülállóval kezdtem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!