Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradjak valakivel, akiről kiderült ismerkedéskor, hogy érzelmileg nem vált le a családról? Főleg ugye a muterről... Felnőtt, külőn élő ember.
Mit jelent, hogy nincs erzelmileg leválva?
Mert ma egy pasi kb.jóban sem lehet az anyjával, mert ha heti 1nél többször felhívja vagy megosztja vele valami problémáját, már anyucipicifia.
Meghatározhatnád pontosabban, hogy mire gondolsz.
Anyámnak volt egy párja, aki pl. napi szinten autózott 20 km-t az anyjához munka után, hogy mindent megcsináljon neki, mert ez volt anyuka részéről az elvárás. Na, ezt soknak tartottam, mert a kapcsolatuk rovására ment, főleg, hogy hétvégente is anyukához kellett menni állatokat etetni, anyukát boldogítani, foglalkozni vele. Aztán a következő szint az volt, hogy már elvárás volt az én anyám felé, hogy takarítson a párja anyjánál.
Na ez nagyon nem volt normális, erre én is azt mondom, hogy képtelen volt leválni az anyjáról.
De a ti esetetekben ezt hogyan kell elképzelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!