Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ember az, aki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az, aki az ismerkedési fázisban már minden apró ártatlan viccen, poénkodáson megsértődik, szinte semmi humorérzéke nincs?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha rettenetesen buta lenne. Jogos, ha emiatt nincs kedvem a folytatáshoz? Még soha nem találkoztam ilyen sráccal.
aug. 18. 06:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat lehet, hogy alacsony az ingerkuszobe ilyen teren. En eleg csipkelodo tipus vagyok, szeretem, ha beszologatuni egymasnak. Ha valaki nem ilyen, akkor rosszul fog neki esni, amit mondok. Nem gondolom, hogy emaitt buta vagy humortalan lenne valaki, szimplan csak nem passzolunk 🤷🏼‍♀️
aug. 18. 06:48
 2/21 A kérdező kommentje:
Nálam pl fontos a humorérzék és főleg, hogy kb. egy szinten legyünk ilyen téren. Ha az illetőnek egyáltalán nincs, akkor az nekem nagyon sivár.
aug. 18. 06:55
 3/21 anonim ***** válasza:
19%
Keves az onbizalma. Idovel jobb lesz.
aug. 18. 07:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Több féle humorérzék van...
aug. 18. 07:10
 5/21 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet baj az önbizalmával. Az apja alkesz, sok testvére van és szegény srác ronda is mások szerint.
aug. 18. 07:14
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
De akkor mit szivatod? Szerinted ronda, buta es humortalan. Ertjuk, hogy te sokkal jobb vagy, de akkor minek huzod az idejet ? Mondd meg neki, hogy nem akarsz tole tobbet, de nem kell a sarga doldig lehordani.
aug. 18. 07:20
 7/21 A kérdező kommentje:
Mi ebben a lehordás? Tényeket közöltem csak és szeretném megérteni mi a problémája. Amúgy, ha tényleg ennyire defektes, akkor viszlát. A rossz családi háttér nem mentség arra, hogy valaki buta legyen.
aug. 18. 07:23
 8/21 anonim ***** válasza:
23%
IQ hianya... Ez van, bocsi. Egy intelligens ember erti a viccet, de minimuim nem szivja fel magat. Es igy elsöre tenyleg önbizalomhianyosnak tünik, en a helyedben valoszinüleg menesztenem.
aug. 18. 07:33
 9/21 anonim ***** válasza:
25%
Egy szóval; Nyomorult
aug. 18. 07:34
 10/21 A kérdező kommentje:
8-as köszi a megerősítést, én is így látom.
aug. 18. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!